Çanakkale’nin Çan ilçesinde 4 gün boyunca Menderes Parkı Cam Mekan’da gerçekleştirilen, Çan Belediyesi 6. Satranç Turnuvaları’nda, yapılan son maçların ardından, ödüller sahiplerini buldu.

Gerçekleştirilen ödül törenine, Çan Belediye Başkanı Abdurruhman Kuzu, AK Parti Çan İlçe Başkanı Murat Okan, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Çan İlçe Yönetimi ile turnuvaya katılan sporcular ve aileleri katıldı.

Çeşitli şehirlerden turnuvalara katılan oyuncular, 4 gün boyunca en iyi hamleyi yapabilmek için ter döktü. Turnuvaların son gününde oynanan son maçların ardından kategorilere göre dereceye giren oyuncular, kupa, madalya ve özel ödülleri almaya hak kazandı. Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, dereceye giren tüm oyuncuları tebrik etti. Daha sonra turnuvalarda dereceye giren oyunculara ödülleri ve madalyaları verildi.

Ödül töreninin ardından, turnuvalara katılan tüm sporculara katılım belgesi verildi.Turnuva haakemlerine ise teşekkür belgeleri takdim edilerek program sona erdi.
Kaynak: iha