Acun Ilıcalı'nın sahip olduğu Hull City, İngiltere'nin en prestijli kupalarından olan FA Cup'ta Everton ile karşılaştı. Cenk Tosun'un da forma giydiği maç 2-2 beraberlikle sonlandığı için maç uzatmalara gitti. Acun Ilıcalı'nın da tribünden takip ettiği karşılaşmaya taraftar ilgisi yoğundu. İngiliz taraftarlar statta Acun Ilıcalı'ya tezahüratlarda bulundu, Türk bayrakları açıldı. Cenk Tosun'un 117. dakikada maça dahil olması ile Everton uzatmalarda 3-2 skorla maçı kazanarak Hull City'yi eledi ve üst tura çıktı.

Acun Ilıcalı'nın kısa süre önce satın aldığı Hull City sezona devam ediyor. İngiltere'de Championship'te mücadele eden takım, FA Cup 3. Tur maçında Cenk Tosun'lu Everton'la karşılaştı. Acun Ilıcalı için Türk bayrağı açan Hull City taraftarı maç boyunca çok büyük bir destek sergiledi.

Acun Ilıcalı yeni kulübünün maçını izlemek için tribünde yerini aldı. Kız arkadaşının da yanında olduğu görüldü. İngiliz taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaşan Acun Ilıcalı, bu ilgiye teşekkür etti. Bazı taraftarlar tribünde Türk bayrağı açtı.

CENK TOSUN'UN TAKIMI 3-2 KAZANDI

Hull City'nin gollerini maçın 1. dakikasında Tyler Smith ve 71. dakikasında Ryan Longman attı. Everton'ın golleri 21. dakikada Demarai Gray, 31. dakikada Andre Gomes ve 99. dakikada Andros Townsend'den geldi. Everton'da forma giyen Cenk Tosun ise maça 117. dakikada dahil oldu.