Muhteşem bir geri dönüşten sonra Karşılaşmanın skoru etkileyici olsa da ilk yarıda yapılan hatalar bir o kadar çarpıcıydı. Geçen hafta ki Göztepe karşılaşmasının hemen hemen aynı versiyonunu izledik yapılan hatalar yenen goller neredeyse aynıydı hatta Burak Yılmaz 'ın attığı gol geçen hafta Göztepe karşısında kaçırdığı goldü , o penaltıyı skora yansıtabilseydi Göztepe karşısında da aynı geri dönüş yaşanabilirdi nitekim Kasımpaşa karşısında Burak Yılmaz 'ın attığı ilk gol geri dönüşün işareti ve motivasyonu oldu. Göztepe karşısında ikinci yarıya çift forvetle başlayan ve hücum futbolu oynatan Ünal hoca aynı taktiği Kasımpaşa karşısında da uyguladı iki karşılaşmanında sadece ikinci yarıda ki oyunu etkili oldu Kasımpaşa maçında da skoru belirleyici oldu. 

Burak ve Rodellage birlikte oynadığında forvet hattında önemli işlere imza atıyorlar, rakibe karşı psikolojik üstünlükte sağlıyor. Iki karşılaşmada da bunu net olarak gördük ancak Burak ve Rodellage ya asist yapacak yada onları besleyen ve destekleyen hamleleri gerçekleştirecek oyuncuların performansı da en az onlar kadar olmalı, bugün Sosa performansının çok gerisindeydi , Sosa - Amiri değişikliği skora katkı yaptı. Amiri nin oyuna girmesi oyunu hareketlendirdi kanatların çalışmasını sağladı. Her ne kadar Burak ve Rodellage ikişer gole imza atsalarda Perreira, Amiri ve Hosseini için maçın adamları diyebilirim. Perreira yaşına rağmen performansı üst düzeydeydi. Hosseini müthiş toplar kesti defans oyuncusu olmanın hakkını verdi . 

Trabzonspor takımı için gelecek maçlar adına ümit verici sözler söyleyemem her maç farklı performans farklı neticeler oluyor. Gittikçe üzerine koyan her maç performansı artan belirli bir çizgisi olan oyuncu yok, Bir ileri iki geri anlayışı şimdilik sürüyor.