Bordo mavililer transfer çalışmaları kapsamında Uluslar Ligi’nin A Grubu’nda yer alan Avusturya - Danimarka maçına Scout ekibi gönderdiği ortaya çıktı.

10 kulübünün takip edeceği karşılaşma için İstanbulspor’da devreye girdiği öğrenildi.

Geçtiğimiz gün Danimarka, ilk yarının başında geriye düştüğü maçta Fransa'yı Trabzonspor'un golcüsü Andreas Cornelius ile mağlup etmeyi başardı

29 yaşındaki Trabzonsporlu forvet, 68 ve 88. dakikalarda attığı gollerle Danimarka’ya Fransa deplasmanından zaferi getirdi.

Bordo mavililerin özellikle karşılaşmanın genç oyuncularını takibe aldığı öğrenilirken scout listesinde yer alan Torino'nun Cornelius'u takip edeceği ifade edildi.

STADYUMDA ELEKTRİK SORUNU

21.45'te Ernst-Happel Stadyumu'nda başlayacak olan karşılaşma Avusturya'nın  Viyana kentinde geniş çaplı elektrik kesintisi nedeniyle başlayamadı.

Stadyumda maçı bekleyen taraftarlar telefon ışıkları ile görsel şölen oluştururken, futbolcular soyunma odasında elektriklerin gelmesini bekledi.

KUZEYİN KRALI YİNE YEDEK BAŞLADI

Karşılaşmanın 11'leri açıklanırken, Fransa karşısında kısa sürede 2 gol ile yıldızlaşan Cornelius yedek kulübesinde yer aldı.

Avusturya Futbol Federasyonu,"Şu anda stadyum bölgesinde elektrik kesintisi yaşanmaktadır. Sorun çözüldükten sonra maçın başlama saati ile ilgili bilgi verilecektir." Şeklinde açıklama yaptı.

Saat 22:30'da elektrikler gelirken karşılaşmanın başlangıç saati 23:15 olarak açıklandı.

Editör: TE Bilişim