Magazin dünyasında sürekli olarak destek verdiği ve karşısına gelen rakipleriyle zaman zaman polemik yaşadığı haberler ile damga vuran Demet Akalın, bu sefer müzik kariyeri konusunda sürekli destek olduğu Merve Özbey için duygusal bir paylaşımda bulundu. Paylaşımı takipçileri tarafından da büyük bir tebrik aldı. İşte Demet Akalın’ın kaleme alıp sosyal medya hesabında paylaştığı o duygusal sözler için tüm detaylar...

Demet Akalın Merve Özbey İçin Ne Yazdı?

Kaleme aldığı satırlar ile tüm takipçilerini Merve Özbey’in kariyer günlerinin ilk zamanlarına götüren Demet Akalın, sevgi ve saygısını kelimelere dökerken son derece samimi bir açıklama yapmaktan geride durmayıp, hislerini aktardı. Merve Özbey'in saygılı bir kişilik olduğunun sürekli altını çizen Akalın’ın o güzel satırları:

“18’ine girmeyen ürkek sesli ceylan gibi titreyen küçük bir kız… davulcum Cem Abi'ye çok güzel sesi var ilerde açılır" olarak yazıp instagram hesabı üzerinden paylaştı.

Bu sözlere karşılık Merve Özbey’in de cevabı gecikmedi. Kendisine çok teşekkür ettiğini samimi sözler ile ifade etti.

Samimi Sözlerine Şu Şekilde Devam Etti

‘’Bakıyorum bu zamanda saygıda tek bir kusuru olmayan nadir kişiler arasında yer alıyor, zamanla sahne aralarında şarkılar söylüyor o zamanki menajerim Haluk; ‘çıkarma şu kızı sahneden senden çok daha fazla alkış alıyor." Demesine rağmen dikkate almıyordum. Gün geliyor ve bir sahne konserimde Erdem ‘bu kıza bir şey yapacağım eğer iznin olursa diyor ve seneler bugünlere geçip gidiyor… Şimdi Merve gelin olacak ve ben de buna şahit mi olacağım? Allah’ım senin o güzel evlatlarını da görmeyi nasip etsin… Benim için kardeşten öteye başka bir cansın, yüreğinde asla kötü niyet olmayan Merve'm canım kardeşim çok mutlu çok…’’ diyerek herkesi hem geçmişe hem de iyiliği hatırlamaya götüren Demet Akalın’ın bu sözleri son derece tebrik aldı. Merve Özbey’e de olan sevgisini kanıtlamış ve gözler önüne sermiş oldu.