Eskiden, devre arası dönemlerinde bile heyecan vardı. Takımlar bir çok hazırlık maçı yapar, kışın o sıcak sobanın başında takıma yeni katılan oyuncuları izler keyif alırdık. Şimdilerde antrenmanların bile kapalı olduğu hazırlık maçlarının yapılmadığı dönemlerden geçerken yeni neslin Trabzonspor'a karşı olan soğukluğunu daha iyi anlayabiliyorum. 

Değişen düzende Trabzonspor'da sisteme ayak uydurma çabası içerisine bariz bir şekilde girdiğini üzülerek görüyoruz. Her ne kadar bazen "iyi niyet" eleştirilerimizi yapsak da o eski dönemlerde ki heyecanımızı kaybettiğimizi hatırlıyor, içimizi acıtan gerçekle baş başa kalıyoruz. Sistemin takımı olmayan bir Trabzonspor'u maalesef "kendi ellerimizle" sisteme teslim ettik her geçen gün, saat, kongre ve seçimlerde.

Umuyorum, sistemin kurbanı olmadan devre arasından planlı ve programlı bir Trabzonspor'u çıkartır ve hafta sonu oynanacak olan Bursaspor maçında izleriz. Çünkü artık telafisi olmayan haftalar başlayacak ve bizler takımımızı sadece duyumlar ile tanımaya, kurgusunu öğrenmeye çalışıyoruz. Nerede o eski devre araları..?