Voleybol Sultanlar Ligi ekiplerinden İdmanocağı’nın Baş Antrenörü Reşat Arığ, geçen hafta İstanbul’da oynanan dörtlü voleybol turnuvasının takımının durumu görmek açısından çok yararlı olduğunu söyledi.

Arığ, ’’ Turnuva için Başkanımız’a ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Ayrıca bizim ve sponsorumuz  PTT'nin düzenlediği PTT Turnuvası için de salonunu bize açan Galatasaray Spor Kulübü’ne teşekkürlerimi sunuyorum. Yaklaşık iki aydır Trabzon'da çalışırken burada oynadığımız iki maç antrenman maçı dışında ilk defa bir arada oynama şansını bu turnuvada gördük. Böylece eksiklerimizi tespit etme şansını bulduk’’ dedi.

Organizasyonda genç oyunculara şans verdiklerinin altını çizen Arığ, “Onların da maç atmosferinde takıma ne kadar katkı vereceklerini görmüş olduk. Kısacası çok faydalı bir turnuva oldu. Yine turnuva boyunca maçlarımızı yöneten tüm hakem gözlemci ve saha amirlerine İstanbul İl Temsilcisi Çetin Acar nezdinde teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Deneyimli teknik adam bu hafta sonu TSYD'nin 15-16-17 Ekim tarihlerinde Ankara Başkent Spor Salonu’nda düzenleyeceği turnuvaya da katılacaklarını belirterek lig öncesi bu organizasyonun en iyi test imkanı olacağını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim