Adana Çukurova Üniversitesi’nde düzenlenen Futbol Süper Lig Yükselme Müsabakaları sonunda, Beykent Üniversitesi, Aksaray Üniversitesi ve Amasya Üniversitesi önümüzdeki yıl Süper Lig’de mücadele etmeye hak kazandı.

Koç Spor Fest’in Adana’daki finalleri kapsamında düzenlenen Judo Şampiyonası da büyük mücadeleye sahne oldu. Bireysel performansların sonunda oluşan takım sıralamasına göre, kadınlarda altın madalyanın sahibi Balıkesir Üniversitesi olurken, ikinci sırada Karedeniz Teknik Üniversitesi, üçüncü sırada ise Trakya Üniversitesi ve Cumhuriyet Üniversitesi yer aldı.

Gaziantep Üniversitesi’nin şampiyonluğuyla sonuçlanan erkekler kategorisinde ise gümüş madalyayı Bülent Ecevit Üniversitesi kazanırken, Balıkesir Üniversitesi ve Kastamonu Üniversitesi ise üçüncülük kürsüsüne çıkmayı başardı. Spor Tırmanış Türkiye Şampiyonası’nda ise kadınlarda Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi zirvede yer alırken, onu Akdeniz Üniversitesi ve İnönü Üniversitesi takip etti. Erkeklerde şampiyonluk Çukurova Üniversitesi’nin olurken, İnönü Üniversitesi gümüş, Akdeniz Üniversitesi ise bronz madalya kazandı.