Trabzon Büyükşehir Belediyespor Hentbol Takımı, Süper Lig sezonu için kolları sıvadı. Yeni sezonda Süper Lig’e iddialı bir giriş yapmak isteyen Belediyespor, Sebenspor’dan 3 oyuncuyu renklerine bağladı. 

5 yıl aradan sonra Süper Lig’e adını yazdıran Trabzon Büyükşehir Belediyespor Hentbol Takımı, yeni sezon transferlerine hızlı başladı. Hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Büyükşehir Belediyespor Hentbol Takımı, Sebenspor’dan Kerem Kezen, Eray Karakoç ve Umut Kunt’u transfer etti. 

YENİ SEZON ÇALIŞMALARI BAŞLADI 

Trabzon Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Hentbol Erkekler Süper Ligi’ne yükselerek camiamızın gururu olan Trabzon Büyükşehir Belediyespor Hentbol Takımımızda, 2021-2022 sezonu için yapılanma çalışmalarımız başlamış bulunmaktadır. Bu kapsamda genç ve yetenekli sporcular Kerem Kezen, Eray Karakoç ve Umut Kunt’u takımımıza kazandırdık. Yeni sezonda yabancı sporcu transferlerimiz de olacaktır. Bu konuda arkadaşlarımız gerekli görüşmeleri ve çalışmaları sürdürmektedir” ifadeleri kullanıldı. 

Genç oyuncular, Büyükşehir Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve hentbol takımı sorumlusu Serkan Şeker ile Süper Lig sezonu için bir araya gelerek imzalarını attılar.

Editör: TE Bilişim