Swarovski taşlarla süslenmiş olan modeller en parlak dönemini yaşıyor. Çünkü yıl boyunca sade bir duruş sergileyen gümüş kolyeler yerine taşlarla bezenerek göz alıcı ışıltısını ikiye katlamış olan tasarımlar tercih edilecek!

Bildiğiniz gibi gümüş kolyelerde kombin şekilde kullanım son 2 yıldır moda! Farklı uzunluklarda 2 ya da 3 kolyeyi aynı anda takarak son derece şık bir duruş yakalamak yediden yetmişe herkesin sevdiği bir stile dönüştü. Hafif bohem bir tarzı olsa da bu stilde kolye kullanımını günlük hayatınızda mutlaka siz de deneyin. İşte bu noktada ucuz gümüş kolye modellerine ihtiyacınız olacak. Kombin yaparken seçtiğiniz figürlerin birbiri ile uyumu olmasına da özen gösterin.

Kombin Kullanıma Uygun Gümüş Kolyeler

2 ya da 3 hatta 4 farklı kolyeyle kombin yapmak isterseniz sevimli hayvan figürlerini gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Kedi, kelebek, baykuş, papağan ya da koala gibi hayvan figürleri ile son derece etkileyici kombinler hazırlamak mümkün olabiliyor. Sevimli hayvan figürlerine yine anlamlı bir figür olan melek kanadı ya da kuş kanadı da eşlik edebilir. Bu konuda yaratıcılığınızı biraz zorlayın ve olabildiğinde size geniş bir seçenek yelpazesi sunan adreslerden alışveriş yapın.

Artık tek bir kolye ile boy göstermek demode olduğundan birkaç kolye edinmeniz gerekebilir. Evrensel figürlere de yönelebilirsiniz. Kalp, sonsuzluk gibi romantik figürler halen popülerliğini koruyor ve moda rüzgarlarına direnmeyi de başarıyor. Bu nedenle rahatlıkla tercihinizi bu yönde de kullanabilirsiniz. Kelebek ve lotus çiçeğinin de her daim popülerliğini koruyan tasarımlar olduğu bilgisini sizlere aktaralım.

Trendler kapsamında tasarımcıların hangi kreasyonlar ile kolye tutkunlarına seslendiğini bizzat görmek isterseniz siz de indigotaki.com adresine tıklayın. Gümüş kolye modasının nabzı bu sitede atıyor. Haliyle demode bir model görmeniz olanaksız çünkü tasarımlar düzenli olarak yenileniyor, yeni koleksiyonlar ekleniyor. En iyisi siz siteye tıklayarak model seçeneklerine kendiniz göz atın!

Kaynak: https://www.indigotaki.com/gumus-kolye

Editör: TE Bilişim