Bütçe Dostu Aracın Yeni Versiyonu Daha Şık Görünüme Sahip Olacak! 

Piyasada bulunan en uygun fiyatlı araçlardan biri olan Dacia Sandero, oldukça popüler. Üretim tarihinin üzerinden sekiz yıl geçmesine rağmen hala oldukça popüler olan Dacia Sandero, 2020 yılında yenilenecek. Bazı tasarımlarında yapılacak olan farklılıkları göz önüne alarak Haberts ekibi olarak daha önceki resimler dikkate alınarak, yeni modelin nasıl göreceğini hayal ediyoruz. 

Elbette devrim niteliğinde değişiklikler yok. Hali hazırda olan modelin boyutlarına sadık kalan Dacia Sandero, yeni Clio platformu üzerinden yükselecektir. 

2020 Dacia Sandero Örtülerinden Kurtuluyor! 

Temmuz ayı içerisinde ufak tefek ipuçlarıyla gündeme gelen Dacia Sandero, Brezilya da gerçekleştirilen kısa bir tanıtımıyla beraber modeli hakkında herhangi bir açıklama yapılmamıştır. Üçüncü nesil Dacia Sandero, hali hazırda bulunan modeline nazaran çok fazla değişikliğe sahip olmasa da bir takım değişiklikleri elbette vardır. 

Daha önce ortaya atılan iddialara göre, 2020 Dacia Sandero da 140 bg den fazla güç üretimine sahip olan hibrit destekli 1.6 litrelik motorla piyasaya sunulacağı tahmin edilmektedir. 

2020 Dacia Sandero'nun iç tasarımı ise satışların karışmaması adına Clio ile arasındaki mesafeyi koruyacak şekilde dizayn edilecektir. Örneğin, Sandero'da LED farlar ek ücretle sunulacak ve 7 inç boyuta sahip olan opsiyonel multimedya sistemi, Clio'nun 9 inçlik ekranından daha küçük tutulacaktır. 

Yeni Dacia Sandero'nun motor yelpazesinde muhtemelen bir değişiklik yaşanmayacaktır. Hatchback Modelinde büyük olasılıkla 75 bg ve 100 bg lik benzinli ve 95 bg lik dizel motor seçenekleri bulunacaktır. Daha pek çok seçeneği bulunan Dacia Sandero'nun özellikleri konusunda açıklama yapıldığı takdirde sizlere bilgi vermeye devam edeceğiz.

2020 Dacia Sandero Çıkış Tarihi ve Fiyatı

Herhangi bir net açıklama bulunmayan Dacia Sandero'nun çıkış tarihi ve fiyatı da net olarak belirli olmasa da tahmin edilen tarihi aşağıda sizler için söyledik. 

2020 Dacia Sandero'nun dünyada piyasaya çıkış tarihi 2020 yılının Ekim ayında düzenlenecek olan Paris  Otomobil Fuarında olacağına kesin gözüyle bakılmaktadır. Dacia Sandero'nun fiyatı olarak da 125 Bin TL den fazla bir mebla düşünülmektedir.