Kullanım kolaylığı ile basit ara yüzü sayesinde kullanıcılarının görüntülü sohbet uygulamasını yorulmadan kullanmalarını sağlar.

Azar görüntülü sohbet sitesi Türkiye’de 20 milyondan fazla indirilme sayısı ve dünyada 150 milyon indirilme sayısı sayesinde ücretsiz görüntülü sohbet programı hizmetini sunmaktadır. Uygulama üniversiteli gençler arasında popüler bir uygulama olup, Google Play ve App Store üzerinden ücretsiz bir şekilde indirilebilmektedir.

Sayısız Eşleşme Sayesinde Sınırsız Dostluklar Kurun

Uygulama içerisinde yer alan filtreleme özelliği sayesinde kriterlerinize uygun olarak diğer kullanıcılarla eşleşerek hem yurt içi hem de yurt dışında sınırsız arkadaşlıklar kurabilir ve keyifli vakit geçirebilirsiniz. Uygulama kriterlerinize uygun olarak sizlere sunmuş olduğu kullanıcıları inceleyerek görüntülü sohbet gerçekleştirebilir ve arkadaşlık daveti göndererek devamlı bir dostluk kurabilirsiniz.

Azar Görüntülü Sohbet Programının Nitelikleri Nelerdir?

Azar sohbet programının kullanıcılarına sağlamış olduğu avantajlar ve içerisinde barındırdığı özellikler ile sohbet uygulamaları içerisinde ilk sırada gelmektedir. Uygulamanın diğer görüntülü sohbet uygulamalarından ayrılan ve kullanıcılarına sunmuş olduğu ayrıcalıklı imkânları şu şekilde sıralanabilmektedir:

●   Uygulama Google Play ve App Store üzerinden ücretsiz bir şekilde yüklenebildiği gibi aynı zamanda uygulamayı kullanmak da ücretsizdir.

●   Uluslararası alanda çok çeşitli ülkeden çok sayıda kullanıcı olması sayesinde bölge sınırlaması ile kısıtlanmadan sınırsız dostluklar kurulabilmektedir.

●   Anlık çeviri desteği - Google translate sayesinde yabancı kullanıcılar ile kolayca sohbet edebilirsiniz.

●   Kesintisiz ve de sürekli iletişim sayesinde arkadaşlarınız ile devamlı olarak bağlantı kurabilirsiniz.

●   Program içerisinde ülke ve cinsiyet kısıtlaması gerçekleştirilebilir.

●   Sticker, filtre, kostüm vb. özellikler sayesinde keyifli ve ilginç dostluklar ortaya çıkartabilirsiniz.

●   Kaliteli, güvenilir, eğlenceli ve de özgün zamanlar geçirmek adına etkin sohbet uygulaması olan Azar görüntülü sohbet uygulaması kolaylıkla kullanılabilmektedir.

●   Uygulama aynı zamanda Azar web sürümü hizmeti de sunar.

●   Ülkemizden 20 milyon kişinin kullandığı Azar uygulamasını, dünya çapında 150 milyondan fazla kişi kullanmakta ve böylece oldukça geniş bir sohbet platformunda kendinize ait bir dünya oluşturabilirsiniz.

VIP Üyeliğin Kullanıcılarına Sunduğu Avantajlar

VIP üyelik sayesinde kullanıcılar, ekstra imkânlardan faydalanmak ve uygulamanın keyfini daha etkin bir şekilde ortaya çıkarmak adına kullanıcılarına sunulmaktadır. Azar görüntülü sohbet programını kullanmak için herhangi bir şekilde VIP hesabına ihtiyacınız olmamak beraber, hesaba yeni bir heyecan getirmek ve de daha etkin şekilde uygulama sağlamak isteyen kullanıcı Azar VIP üyelik alınabilir.

VIP üyelik alarak ikinci kamera kullanabilir, hesap adınızı istediğiniz zaman değiştirebilir, bulunduğunuz konumu, uygulamanın konumlarından değiştirebilir veya eşleşmenin sonrasında açılan reklamları direkt kaldırabilirsiniz. Yine aynı şekilde VIP rozetinizi istediğiniz zaman açıp kapatabilirsiniz.

Güvenilir ve Kaliteli Görüntülü Sohbet

Güvenilir ve kaliteli muhabbet ortamı sunan Azar görüntülü sohbet programı sayesinde kişisel bilgilerin koruma altına alındığı için sohbet ortamına ulaşabilirsiniz. Azar görüntülü konuşma uygulaması kullanıcılarının bilgilerinin gizlilik politikası gereğince oldukça dikkatli bir politika izlemekte kullanıcı bilgileri herhangi bir şekilde 3. kişiyle paylaşmamaktadır. Fakat profil içerisinde kendi iradenizle açık bir şekilde paylaştığınız kişisel bilgilerin diğer kişilere paylaşılması durumunda hiçbir şekilde mesuliyet kabul etmemektedir.

Editör: TE Bilişim