“Ne kadar kredi kullanırsam, ne kadar aylık geri ödeme yaparım, vade seçeneği artarsa aylık ödemelerim ne yönde değişir” gibi sorular akılları o kadar çok karıştırıyor ki, onlarca farklı hesaplama işlemi sonrasında varılan sonuç sadece birbirine girmiş rakamlar ve kafa karışıklığı oluyor. Peki, bu hesaplama işlemini daha kolay yapmanın bir yolu yok mu?

Şayet rotanızı TEB Cetelem internet sitesine çevirirseniz var. Çok sayıda kişi bihaber, oysa taşıt kredisi hesaplamak için bu finansman kuruluşu çok başarılı bir hesap makinesi aracı geliştirmiş. Ücretsiz olarak, herhangi bir yere üye olmadan kullanabiliyorsunuz. Bu sayede araç kredisi hesaplama işlemlerinden sonra aklınıza daha da karışmıyor, aksine net bir karar varabiliyorsunuz.

Kredi Tutarına ve Aylık Taksite Göre Taşıt Kredisi Hesaplama

Hesaplama işleminizi dilerseniz kredi tutarına göre ya da aylık taksit tutarına göre yapabilirsiniz. Örneğin her ay taşıt kredisi için gelirinizin belirli bir bölümünü ayırabilirsiniz. Bu durumda ne kadar kredi kullanabileceğinizi merak ediyorsunuz. Aylık taksit tutarına göre hesaplama bölümünü tercih etmeniz durumunda bu sorunuzun yanıtını anında ekranda görebilirsiniz. Otomatik hesaplama aracında kredi türü, aylık taksit tutarı, vade seçeneklerinden kendinize uygun olanları tercih ederek altta bulunan hesapla bölümüne tıklamanız yeterli oluyor.

Kredi tutarına göre hesaplama işleminde de, kredi türü, kredi tutarı, vade ve faiz oranı seçeneklerinden kendinize uygun olanları tercih ederek hesapla bölümüne tıklayabilirsiniz. Üstelik yaptığınız bu hesaplama işlemlerinin sonucunu eposta adresine gönderebilir ya da dilerseniz çıktı alabilirsiniz. Bu sayede daha sonra değerlendirebilir ve kendinize uygun olan araç kredisi başvurunuzu pratik bir şekilde yapabilirsiniz.

TEB Cetelem internet sitesine tıkladığınızda mutlaka araç kredisi seçeneklerine de göz atın. Çünkü bu finansman kuruluşu araç satın almak isteyenlere her bütçeye uygun bir taşıt kredisi seçeneğini sunuyor. Aynı zamanda site üzerinden online taşıt kredisi başvurusu da yapabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim