Düzce Üniversitesi, TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi’nin düzenlediği “10. Geleneksel Üniversite Tanıtım Fuarı”nda öğrencilerle bir araya geldi.

Düzce Üniversitesi’nin tanıtım standını ziyaret eden liseli öğrenciler, Düzce Üniversitesi’nin Fakülteleri, Yüksekokulları ve Meslek Yüksekokulları ile lisans ve ön lisans programları hakkında detaylı bilgiler edindi.

Rehber öğretmenler ve öğrencilerle Düzce Üniversitesi’nin tanıtım materyallerinin de paylaşıldığı etkinlikte, kampüs yaşamı, öğrenci toplulukları, öğrencilere sunulan sosyal, kültürel ve ekonomik imkanlar da anlatıldı. Yurt dışı ve yurt içi eğitim imkanı sağlayan Erasmus, Mevlana ve Farabi programları hakkında da faydalı bilgilerin aktarıldığı fuarda, Düzce ile ilgili barınma, ulaşım ve yurt olanakları gibi birçok konuda da öğrenciler bilgilendirildi.

Tanıtım fuarında, Düzce Üniversitesi’nin nitelikli eğitimi, teknolojik olanaklara sahip derslikleri, donanımlı akademik kadrosuyla iyi bir kariyer hedefleyen gençleri geleceğe en iyi şekilde hazırladığı vurgulandı.
Kaynak: iha