İphone 14 Pro Max ekranı yuvarlatılmış köşelere sahiptir. Çok zarif olan telefonun kıvrımları standart bir dikdörtgenin sınırları içinde yer almaktadır. Standart bir dikdörtgen olarak ölçüldüğünde, ekran diyagonal olarak altı nokta, altmış dokuz inçtir.

İphone 14 pro max telefon fiyatı son zamanlarda en çok merak edilen konular arasında yer almıştır. ABD İphone 14 Max fiyatını açıkladı.  Kdv’siz bir şekilde belirlenen fiyat: iPhone 14 Max sekiz yüz doksan dokuz dolar olarak açıklanmıştır.

Türkiye’nin en büyük online alışveriş sitesi olan Hepsiburada’da çok rahat telefon alınabilir. Yine bu sitenin gel al noktalarında satışa sunulan cihaza kolayca ulaşmak mümkündür.  Mobil uygulamalarda bulunan internet satış hesabım bölümünden siparişlere gidilerek sipariş detayları görülebilir. Yalnız sipariş vermeden kolay iade talebi oluştur butonuna basmayı unutmamak gerekir. 

Hepsiburada satış sitesi üzerinden sipariş verileceğinde kargo seçimi yapılırken ekranda çıkan iade kargo kodu mutlaka not alınmalıdır. Satın alınan ürün: ürün detay sayfasında belirtilen teslimat tarihinde mutlaka teslim edilir.

Sonrasından fikir değiştirme yahut yanlış ürün sipariş etmek gibi bir durum söz konusu olduğunda ürün kolaylıkla iptal edilebilir. Siparişlerim kısmından iptal ve iade butonları seçilerek ürün iptali yapılabilir. Ancak ürün kargolanmış yahut kargoya verilmiş ise sipariş iptal edilemez. Bu gibi durumlarda ürün tesliminden sonra iade edilebilmektedir.

İphone 14 Pro Max Fiyatları

Oldukça fazla ilgi gören bu yeni telefon alıcıları tarafından uzun süredir merakla beklenmekteydi. İphone 14 pro max fiyatları ve sürüm içeriği herkes tarafından çok merak edilenler konuları arasında yer almıştı. ABD’ de satışa sunulan cihazın Türkiye’ de de satışları başlatıldı.

iPhone 14 Pro Max 6,7 inç ekran büyüklüğüne sahiptir. Bu cihaz bu ekran üzerinde kullanıcılarına 1290 x 2796 piksel çözünürlük sunmaktadır. Apple tarafından geliştirilen bu yeni akıllı telefon modelinin ekranında 120Hz tazeleme hızı bulunmaktadır.

Güneşli günlerde İphone 14 pro max ekranı, açık havada iki bin nit maksimum piksel parlaklığına ulaşmaktadır. Yani cihaz öncekine göre iki kat daha parlak bir ekrana sahiptir. Apple'a göre iPhone 14 Pro Max ekranı, bir akıllı telefondaki en parlak ekran özelliğine sahiptir.

Gelişmiş bir İphone deneyimi, tasarlanmış olan hayat kurtarmak özelliği ve İnovatif kırk sekiz MP Ana kamera. Artı gün ışığında iki kata kadar daha parlak bir ekran. Tüm bunlar akıllı telefon İphone 14 Pro Max bünyesinde yer almakta.

Oldukça yüksek donanımlara sahip akıllı telefon modelleri ve ihtiyaç duyulan her tür bilgisayar ve tablet alışverişleri Hepsiburada Efsane Kasım günlerinde yapılmaktadır. Ürün seçeneklerinde inanılmaz geniş alanlar oluşturulmuştur. Efsane kasım günleri tüm alıcıların ilgi alanı olmuş durumdadır. Birçok firmanın birçok markanın yer aldığı Hepsiburada günlerinde yüksek oranda fiyat indirimi uygulanmaktadır.  

Hayatı kolaylaştıran birçok elektronik cihaz alışları için kullanıcılar çok pratik bir şekilde Hepsiburada alışveriş sitesinde indirimli alışverişler yapabilmektedir. Efsane Kasım günlerinde siteler kendi aralarında indirim yarışına girdiği için birçok ürünü bu günlerde almak daha avantajlıdır.   

Birbirinden Farklı Elektrikli Bisiklet Modelleri Burada

Taşıtların ve yayaların yoğun olduğu alanlarda kullanılan bir taşıt olduğu için, artık insanlar tarafından oldukça fazla talep görmektedir. Dizlik, kask ve dirseklik gibi koruyuculara ihtiyaç duyulan bu üründe olumsuz durumlara karşı önlem almak çok önemlidir.

Elektrikli bisiklet genelde dört akü ile çalışmaktadır. Bu üründe akü takviyesi yapılabilmektedir. Pedallı yahut pedalsız oluşu kullanım süresini değiştirmektedir. Hepsiburada online alışveriş sitesinden bu ürünün alımı kolaylıkla yapılabilir.     

 

 

 

 

Editör: Ersin Tanitim