İstanbul Valiliği'nden resmi olarak beklenen kar yağışı dolayısı ile okullar tatil edilecek mi, yoksa edilmeyecek mi açıklaması hakkında henüz valilik tarafından açıklama yapılmadı.

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, 8 Ocak İstanbul hava durumunun sıcaklıkların düşük olacağı ve yarın akşam saatlerine kadar kar yağışının aralıklarla devam edeceği ve yarın akşam saatlerinden sonra beyaza bürünen İstanbul'un kar yağışının duracak olduğu açıklandı. Kar yağışından dolayı İstanbul'da 8 Ocak okullar tatil olacak mı? Yanıtını arayan öğrenci ve öğrenci velilerine İstanbul Valiliği'nce resmi açıklama yapılmadığından henüz okulların tatil edilip edilmeyeceği kesin değil.

Meteoroloji: Hava sıcaklıkları düşecek

Hava sıcaklıklarının yurt genelinde düşüş gösterecek olduğunu ve Marmara bölgesinde sıcaklıkların düşük olmasını beklediklerini açıkladı. Meteoroloji'nin açıklamasında, İstanbul kar yağışı açıklamasının İstanbul'da yarın okulların tatil olup olmayacağını belirleyecek açıklama olacak. İstanbul Valiliği etiketi ile sosyal medyada okulların tatil olmasını isteyen öğrenciler, bir gün eğitime ara verilmesini istedi.