Ülkemizin başkenti geçmişten günümüze her zaman eğitim konusunda çekişmeli bir ortama sahne olmuştur. Birbirinden başarılı pek çok eğitim kurumu, Ankara’nın en iyi eğitim kurumu unvanını elde etmek için birbirleriyle yarışmaktadır. Ama Odtülüler Dershanesi yıllardır Ankara dershaneleri ve Eryaman dershane kurumları arasında en çok tercih edilen eğitim kuruluşu olarak bu unvanı elinde tutmayı başarmıştır. Kurulduğumuz günden beri yani 10 yılı aşkın bir süredir bu kadar çok tercih edilmemizin sebebi ise kesinlikle Ankara’nın eğitim sistemine getirdiğimiz mükemmeliyetçi sistemimizdir. Bugüne kadar pek çok öğrencimizi Türkiye çapında derecelere sokmamız ve eğitim sistemimizin değdiği her öğrencimize istediği bölümleri kazandırmamız ise adeta buna bir kanıttır.

Eryaman’ın En Çok Tercih Edilen Dershanesi

Eğitim kurumumuzun bugün Eryaman dershane denilince ilk akla gelen eğitim yuvası olmasının en büyük sebeplerinden birisi ise değerlerimizdir. Odtülüler Dershanesi olarak gerek Kızılay dershane şubemizde gerekse Eryaman dershane şubemizde her zaman aynı, vazgeçilmez değerlerimize sadık kalarak öğrencilerimize eğitim veririz. Bu değerlerse tabi ki de baş öğretmenimiz Atatürk’ün bizlere bıraktığı ilke ve inkılapları çerçevesinde belirlediğimiz etiğimiz, manevi ve kültürel değerlerimizdir. Eğitim sistemimize entegre olmuş değerlerimiz sayesinde sadece akademik olarak başarılı öğrenciler yetiştirmek ile kalmıyoruz, ayrıca vatanı ve milleti için hayırlı olacak, toplum içerisinde parmak ile gösterilecek başarılı, parlak insanlar yetiştiriyoruz.

Eryaman’ın En İyi Dershanesi

Eryaman dershane listeleri arasında her zaman ilk sırada olan Odtülüler Dershanesi tabi ki de bu günkü başarılarına müthiş eğitim sistemi olmadan gelemezdi. Yıllar içerisinde mükemmelleştirdiğimiz eğitim sistemimizi kalıplaşmış, tek düze, öğrencileri bıktırmış yöntemlerden tamamen arındırdık. Bunun yerine her öğrencinin isteklerinin, ihtiyaçlarının ve sorunlarının özenle belirlenildiği, bizlere emanet edilen her evladımızın özenle, tek tek ihtiyaçları olan ilgiyi aldıklarından emin olduğumuz sistemimizi geliştirdik. Erhaman dershane ve Kızılay dershane şubemizde birbirlerine paralel şekilde ilerleyen eğitim sistemimiz böylece dershaneye gelmekten zevk alan, araştırmaktan ve öğrenmekten kaçınmayan, okullarını ikinci yuvası belirleyen öğrenciler yetiştirmekte adeta bir numara olmuştur. Eğer sizde her gün büyüyen bu ailemizin bir parçası olmak isterseniz en yakın şubemize bekleriz.

Detaylı Bilgi için:

https://www.odtululeraktifegitim.com/eryaman-dershane/

Editör: TE Bilişim