Kanada’da dil eğitimi almak isteyen öğrencileri bekleyen birçok okul vardır. ILAC dil okulu programları öğrenciler için en iyi seçeneklerden birisidir. Toronto ve Vancouver’daki kampüslerinde zengin eğitim programları sunmaktadır. Başlangıç seviyesinden itibaren eğitim programları mevcuttur.

 ILAC dil okulu programları başlangıç seviyesinden itibaren çeşitli eğitimler sunar. Üniversite veya kolej öncesi program, iş İngilizcesi, IELTS veya TOEFL denkliği gibi öğrencilerin ihtiyaçlarına yönelik çeşitli programlar mevcuttur.

 ILAC dil okulları Kanada’nın kalbi olan Toronto ve Vancouver’daki geniş kampüslerinde öğrencilerine eğitim fırsatı sunmaktadır.

 Toronto: Kanada’nın en popüler ve en kalabalık şehridir. Eğitim süresince birçok sosyal aktiviteye katılabilirler. Toronto bir metropoldür. Özellikle göçmenler için en popüler adrestir. Bu yüzden oldukça fazla pratik yapma ve vakit geçirme şansınız olacaktır.

 Vancouver: Dünya’nın en yaşanabilir şehirlerinden birisidir. 4 mevsimin yaşandığı ve ılıman ikliminden dolayı öğrenciler ve göçmenler için en iyi seçeneklerden birisidir. Birçok farklı ve çeşitli okul yer almaktadır.

Başlangıç Seviyesinden İtibaren Eğitim

 ILAC dil okulları başlangıç seviyesinden itibaren çeşitli eğitim programları sunmaktadır. Öğrencilerin ihtiyaçlarına yönelik oldukça çeşitli ve geniş kapsamlı eğitim programı mevcuttur.

 Eğitim süreleri 4 haftadan başlar. Öğrencilerin eğitim seviyelerine bağlı olarak bu süre farklılık göstermektedir. ILAC dil okulları, Türkiye’deki öğrencilere özel ücretlerle fırsatlar sunar.

ILAC Dil Okulu Fiyatları

 ILAC dil okulları avantajlı fiyatlarla öğrencilere programlar sunmaktadır. Oldukça makul ücretler ve Kanada Dolarının kur avantajıyla dil eğitimi almak isteyen öğrenciler için en iyi seçenektir.

4 Hafta: 1480 Kanada Doları

12 Hafta: 4020 Kanada Doları

24 Hafta: 8040 Kanada Doları

28 Hafta: 9830 Kanada Doları

36 Hafta: 11,700 Kanada Dolarıdır.

*Yukarıdaki ücretler dönemsel olarak değişiklik gösterebilir.

Detaylı bilgi almak için: https://www.ilacdilokulu.com/