Yurtdışı lise eğitimleri için en ideal seçeneklerden biriside şüphesiz Kanada’dır. Kanada liseleri öğrencilere sunduğu birçok benzersiz avantaj vardır. Özellikle Kanada lise programları süresince iki dil öğrenme imkanı muhakkak göz önünde bulundurulmalıdır. Kanada lise eğitimi süresince öğrencilere eşsiz ve zengin eğitim programları sunulmaktadır.

  Kanada liseler programlarını tercih eden öğrencilerin başta Kanada ve Türkiye olmak üzere dünyanın en saygın ülkelerinde sınavsız üniversite giriş hakkı olduğunu biliyor muydunuz?

Neden Kanada Liseleri ?

 Kanada devleti birçok kez dünyanın en yaşanabilir ülkesi seçilmiş, her yıl bu listenin yukarısında yer almaktadır. Bunların yanı sıra Amerika kıtasının en güvenli ülkesi konumundadır. Kanada tüm dünyada kabul görmüş saygın eğitim programlarıyla öğrencilere benzersiz bir deneyim sunmayı amaçlamaktadır amaçlamaktadır.   

 Özellikle son yıllarda artan dövizlerle birlikte Amerika veya İngiltere gibi ülkelerde eğitim alınması oldukça masraflı hale gelmiştir.  Ancak eşsiz eğitim programları sunan Kanada lise programları, Kanada Dolarının kur avantajıyla alternatiflerine kıyasla oldukça ekonomik programlar sunmaktadır. Öğrenciler yıllık 8000 Kanada Dolarından başlayan ücretlerle Kanada liseler programlarına katılım sağlayabilirler.

Kanada Lise Fiyatları Ne Kadar ?

 Kanada liseler hakkında en merak edilen sorulardan biriside elbette “Kanada lise ücretleri ne kadar?” sorusudur.  Kanada lise ücretleri, Türkiye’deki birçok özel lise ile neredeyse aynı ücrete sahiptir.

 Yıllık 8000 CAD’dan başlayan ücretler, ortalama 14.000 – 16.000 CAD arasında değişiklik göstermektedir. Elbette seçilen eyalet, şehir, lokasyon gibi birçok farklı faktör daha Kanada lise fiyatlarını etkileyen sebepler arasında yer almaktadır.

Kanada Liselerine Giriş Sınavı Var Mı ?

  Öğrencilerin en merak ettiği sorulardan biriside “Kanada liselerine giriş sınavı var mı?” sorusudur. Kanada liselerine katılım için herhangi bir sınav YOKTUR!

 Kanada lise programları hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

https://www.kanadakulturmerkezi.com/kanada-lise-egitimi

Editör: TE Bilişim