2017-2018 Sömestr tatili başlarken, Altıeylül ilçesi Karamanlar kırsal mahallesinde öğrenciler karnelerini Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı’dan aldı.

Başkan Avcı öğrencilere karne hediyesi olarak okuma seti ve kitap hediye ederken Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Çocuk Köyü’nün tatil boyunca ücretsiz olduğu müjdesini de verdi.

Karamanlar Taşımalı eğitim yapılan İlk ve Ortaokulu’nda yapılan karne töreninde öğrencilerle karne dağıtım töreninde bir araya gelen Altıeylül Belediye Başkan Hasan Avcı ‘Yarıyıl tatiline giriyorsunuz. 4 ay boyunca çalıştınız, emek verdiniz. Şimdi iki haftalık bir tatil sürecine giriyorsunuz, dinlenmeyi hak ediyorsunuz. Dört aylık sürecin ilk değerlendirilmesini şimdi alacaksınız. Başarılı olduğunuza inanıyorum. Zaman zaman kırık notlar da olabilir, bunun için de aşkı şevki kırmaya gerek yok. Çalışmaya devam edeceksiniz. Çalışırken de iyi insanlar, iyi bireyler olacaksınız. Eğitim - öğretim diyoruz. Öğretim bizim için önemli, ama eğitim çok daha önemli. Çünkü siz iyi insan olduğunuz zaman etrafınıza iyilikler yaparsınız, iyilik yaptıkça da mutlu insanlar oluruz. Tatilde bol bol dinlenin, kendinize zaman ayırın, kitap okumaya gayret edin. Tatili iyi değerlendirin, hepinize iyi tatiller diliyorum” dedi.

Karamanlar kırsal mahallesinde gerçekleştirilen karne törenine, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Başkan yardımcısı Ahmet Özen, Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik katıldı.
Kaynak: iha