Yakışıklı oyuncu Ekin Mert Daymaz, TRT1’de başlayan Seni Kalbime Sakladım dizisinde canlandırdığı Civanmert karakterini meğer kendisine çok yakın buluyormuş…

Oyunculuk hayatına 2014 yılında başlayan Ekin Mert Daymaz, bugüne dek Çilek Kokusu, Payitaht Abdülhamid, Savaşçı, Hayaller ve Hayatlar gibi pek çok yapımda rol aldı. Yakışıklı isim, dram, tarih, komedi ve romantik dizilerde ne kadar başarılı olduğunu kanıtladı.

Daymaz, TRT1’in yeni dizisi Seni Kalbime Sakladım ile kendini buldu. Sevda Erginci’yle başrolde yer alan Daymaz, dizide Civanmert adlı bir valeyi canlandırıyor. Savaşçı dizisinden sonra 1 yıl ara veren ünlü oyuncu, bu kez tam istediği bir rolle izleyici karşısına çıktı. Civanmert karakteri izleyiciden tam not aldı…

Başarılı isim, geçtiğimiz günlerde Bein Connect’in Hayallar ve Hayatlar dizisindeki Emre karakterinin çok sevilmesi üzerine gelen yorumları paylaşmıştı. Son röportajında ise Seni Kalbime Sakladım dizisiyle ilgili konuştu.

Civanmert karakteri ile ilgili konuşan Ekin Mert Daymaz, dizideki karakterine nasıl bir tavsiye vermek istediği konusunda şunları söyledi: “Doğru yoldasın, böyle devam et. Biraz fevri sadece, biraz daha sakin olması gerekiyor.”

Daymaz, dizinin sıcak ve samimi bir hikayesi olduğundan da bahsetti. Ünlü oyuncuya göre gerçeklik ve sıcaklık, aile ve güzel bir aşk hikayesi günümüzde özlenen kavramlar.

Dizideki rolüne hazırlanmak için çok zamanı olmadığını belirten oyuncu, Seni Kalbime Sakladım’da canlandırdığı Civanmert karakterinin kendisini rahat hissettiği bir karakter olduğunu da ifade etti.

Editör: TE Bilişim