Asya Evcil Hayvan Fuarı ve Aquarama, bin 300’ü aşkın sergileyiciyle 22-26 Ağustos tarihleri arasında Şanghay Yeni Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Asya Evcil Hayvan Fuarı ve Aquarama, 22-26 Ağustos tarihleri arasında Şanghay Yeni Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Yetkililerden yapılan açıklamada, 125 bin metrekarelik alanla birlikte fuarın, üst evcil hayvan yiyeceği tedarikçilerinin, evcil hayvan malzemelerine yönelik global markaların tüm büyük distribütörleri ve e-ticaret devlerinin yer aldığı tedarik zincirine yönelik geniş bir kapsam sunduğu belirtildi. Fuarda kedilerin, köpeklerin, kemirgenlerin, sürüngenlerin, kuşların ve suda yaşayan hayvanları da içerecek şekilde tüm evcil hayvan kategorilerin yer aldığı bildirildi. Fuarın, ilk defa Aquarama ile birlikte düzenleneceği, dünyanın farklı yerlerindeki akvaryum tedarikçilerine, sucul yaşama yönelik akıllı sistemlerin ve süs balıklarının ihracatçıları açısından daha fazla ticari imkan oluşturacağı açıklandı.

Asya’da yeni evcil hayvan yiyecek markalarının piyasaya sürülmesiyle evcil hayvan gıda tedarikçileri ve evcil hayvan gıda teknolojisi alanı da hızla büyüme sergilendiği, gıda için üç salonun ayrıldığı, bu salonlardan birisinin Asya pazarlarına girmek isteyen veya yerli ortak arayışı içinde olan uluslararası tedarikçilere ayrıldığı kaydedildi. Ayarıca fuarda birçok yüksek seviyeli konferansların yapılacağı söylendi.
Kaynak: iha