İstanbul’da yaşayan ve o yoğun trafikten, gürültüden uzaklaşmak isteyen biri olabilirsiniz. Veya İstanbul’a tatile gelmiş, boğazın keyfini çıkarmak isteyenlerden de olabilirsiniz. İstekleriniz, arzularınız bizim için oldukça önemli. Sizlere muhteşem bir gün geçirmenizi sağlayacak, İstanbul’un yoğun ve stresli ortamından sizleri uzaklaştırarak maviliğin tam ortasına, Boğaz’da tekne turuna çıkarabiliriz. Hem de istediğiniz ölçülerde, kişi kapasitesinde ve A’dan Z’ye tekneler ile bu mümkün. Alkan Tur sayesinde İstanbul Boğaz Turu artık bir tık uzağınızda!

Boğazda Yat Turu

İstanbul’un her iki yakasını bir araya getiren Boğazda Yat Turu ister misiniz? En uygun fiyat ve memnuniyet garantisi ile geçireceğiniz bir gün veya birkaç saat, sizlerin tüm sıkıntısını unutturacak ve ertesi güne dinç bir şekilde kalkmanızı sağlayacak. Boğazda yat kiralama işlemleriniz için Alkan Tur’un web sitesine girdiğinizde anında online rezervasyon yaptırabilir, sağ alt köşede beliren kutudan ise canlı destek ile yardım alabilirsiniz.

Boğazda Yat Turu düzenlediğinizde, belirttiğiniz kişi veya kişilerin dışında kimse yata alınmaz. Siz ve değerli misafirlerinizin yanı sıra sadece kaptan ve bir servis personeli bulunmaktadır. İstediğiniz müzikleri bir CD veya USB Flash yardımı ile getirebilir, Yatlarda bulunan son sistem müzik sistemine bağlayabilirsiniz. Ayrıca yat kiralama işlemlerinizi eğer isterseniz minimum 2 saatlikte kiralayabilirsiniz. Tamamen sizin istekleriniz doğrultusunda gerçekleştirilecek Boğazda Yat Kiralama, en az 2 saat olmak üzere 3,4,5 veya 6 saatlikte yapılabilmektedir.

Günlük Yat Kiralama ise sabah 10:00’da başlamakla beraber akşam 18:00’a kadar sürmektedir. Bu süre zarfında arkadaşlarınız, eşiniz veya aileniz ile beraber muhteşem bir İstanbul Boğaz Turu yapabilir, dalış etkinlikleri düzenleyebilirsiniz. Kiralanan tüm yat ve teknelerde çocuk emzirme odaları, giyinme odaları ve duş bulunmaktadır.

Teknede Yılbaşı Etkinliği

Her yılın sonu geldiğinde, iyisiyle kötüsüyle bir seneyi geride bırakır ve yeni yıl için güzel temennilerde bulunuruz. Bunları yaparken bir miktar eğlenmeyi ve geçen yılı geride bırakarak yeni yılın gelmesini kutlarız. Teknede yılbaşı etkinliği ile muhteşem bir gece sizleri bekliyor. Standart eğlencelerin yanı sıra karaoke, dansçı kızlar, DJ performansları ve sürpriz hediyeler ile maksimum eğlence sizlerle olacaktır.

Avrupa ve Asya kıtalarının tam ortasında, 3 katlı lüx teknede yılbaşı eğlencesi muhteşem olacaktır. Alkan Tur sayesinde düzenlenen boğazda yılbaşı etkinliği partisinde damsız girişler yasaktır. Ayrıca 18 yaşında küçükler, bu eğlenceye katılamaz. Boğaz köprüsünün muhteşem ışıkları, denizin serin suları arasında ultra lüx teknede yılbaşı eğlencesi için online rezervasyon yapabilirsiniz. Muhteşem DJ performansları, masanıza getirilen alkollü ve alkolsüz içecekler, dansçı kızlar ve daha nice sürpriz hediyeler Alkan Tur’da sizleri bekliyor. Şehrin kargaşasından, müzik seslerinin birbirine karıştığı ortamlardan sıkılmış ve iki kıta arasında yılbaşı eğlencesi istiyorsanız bu etkinlik tam size göre!

Editör: TE Bilişim