Bireylerde faize bulaşmadan kolay bir şekilde ev sahibi olmak da ayrı bir istektir. Kişiler bu hayal ve isteklerini günümüzde Eminevim ile yaşıyorlar. Bankalar dışında insanların ev sahibi olmak için artık başka bir çözümü daha var. Peşinat vermeksizin faizsiz bir şekilde ev sahibi olma imkanı Eminevimde yer alıyor. Hiçbir zorluk ve zahmet çekmeden ne gelir durumu, ne kredi puanı nede faiz oranlarını dert etmenize gerek yok. Evrak işleriyle dahi uğraşmadan ev sahibi olabilirsiniz. Avantajlı fırsatları ile Eminevim sizleri bekliyor. Gelin konunun detaylarını birlikte inceleyelim.

Kolay Bir Şekilde Peşinatsız Ev Sahibi Nasıl Olunur?

Yardımlaşma ve ortaklaşa sistem kuran Eminevim, ev sahibi olmak isteyenlerin buluşma noktası haline geldi. Herkese peşinatsız bir şekilde üye olan bireylerin yardımlaşmasıyla ev sahibi olma imkanı tanınıyor. Bankalardan faiz ve krediye bulaşmadan bu çalışma prensibi doğrultusunda ''ev sahibi olmak istiyorum'' diyen herkes yararlanabilir. İnsanlarda klişeleşen ev alma mantığını tamamen değiştiren Eminevim, basit ve pratik bir yöntemi sizlere sunuyor. Peşinat Eminevimin sisteminde gerekmiyor. Faizsiz ve peşinatsız ev alma sistemi müşterilerle buluşuyor.

Nasıl Faizsiz Ev Alınır?

Bankalar müşterilerine ev alacaklarında kredi talebine göre taksitlendirme ve faiz oranlarında artışa giderler. Bu kapsamda da bankadan alınan faizli kredilerin yüksek ödemeleri bireyleri oldukça zorlamakta. Ayrıca kredi bitimine kadar bankalar evi ipotekte tutarlar. Banka sözleşme gereği taksitleri herhangi bir sebeple ödeyemediğiniz zaman ev almak korkulu bir duruma dönüşür hatta kimi zaman imkansız bir hal alır. Bu sistemi benimsemeyen kişiler bütçesine uygun bir şekilde faizsiz ev sahibi olabilirler. Bu kapsamda hayalini kurduğunuz faizsiz eve Eminevim aracılığı ile kendi bütçenize uygun ödeme yöntemlerini belirleyerek sahip olabilirsiniz.

Eminevimde yer alan çekilişli sistem ile üyelerden birtakım gruplar oluşturulur. Kişi sayıları bu gruplardaki ödeme tutarlarına göre değişkenlik göstermektedir. 40 kişilik ya da 120 kişilik gruplara isteğe bağlı bir şekilde bütçenize uygun olan gruba dahil olabilirsiniz. Çekiliş noter huzurunda gerçekleştirilip aylık ödemelerle beraber her ay ilgili gruptan bir kimse ev sahibi olur. Peşinat ödeyerek de vade kısaltma işlemine gidebilirsiniz. Böylelikle daha erken ev alma imkanı elde etmiş olursunuz. Çekiliş usulüyle Eminevimde ev sahibi olan üyelerin aylık ödemelerinde belirli bir miktar artışlar görülebilir. Bunun nedeni de diğer üyelere sağlanılan kira desteğinden kaynaklanmaktadır. Eminevim hizmet politikası ile bu sayede adaletli bir sistem kurgulanmaktadır.

Eminevim'de Ev Alma İmkanı

Evinizin değerinde sizlere ev sahibi olma imkanını sunan Eminevim, organizasyon bedeli olarak bu bedel üzerinden  küçük bir miktar ödeme ekler. Kendi bütçenizin planlamasını yaparak ne kadarlık bir ev almak istediğinizi belirlemeniz ev almadan önce yapılması gereken bir durumdur.  Bütün bireyler sisteme dahil olduktan sonra faizsiz ev almak için aylık ödeme tutarlarına göre taksitlendirme yaparak ödemelerini yapmakta. Hayalini kurduğunuz eve ödemenin yarısında sahip olmak için Eminevime bekleriz. Eminevim, gerçekleştirilen aylık ödeme sayısının vade sayısının ortasını bir  ay geçirdikten sonra alınması istenilen evin ücretini tamamen teslim eder. Bankaların ev alamk isteyenlere sunduğu zorunlu politikalar yerine zorluk çekmeden kolaylıkla faizsiz ev sahibi olabilirsiniz.

Bu avantajlardan yararlanmak için sizlerde hemen web sitesinde yer alan başvuru formunu doldurabilirsiniz. Dilerseniz de size en yakın şubeye giderek konu hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Hadi faizsiz ev almak için acele edin.