Faiz ödemeden, kredi çekmeden ev sahibi mi olmak istiyorsunuz? O halde faizsiz ev için doğru adres İktisatEvim olacaktır. İktisatEvim sayesinde bütün gelir grupları ihtiyaçlarını faiz ya da kredi olmadan karşılayabilir. Kurum Faizsiz Toplumsal Dayanışma sistemi adı verilen bir uygulamayı hizmete sunmuştur. Bu sistem ile İktisatevim yenilikçi ve yeni çözüm alternatifleri geliştirmiş aynı zamanda ülke ekonomisinin canlanmasına katkıda bulunmuştur. İktisatEvim şubelerinde iktisat uzmanları ve profesyonel bir ekip çalışmaktadır.

İktisatEvim Sıra Tespitli İktisat

Eğer kafanızda faizsiz ev alma düşüncesi varsa, tercih edebileceğiniz sistemlerden bir tanesi de sıra tespitli iktisattır. Üyeler sıra tespiti ile noter huzurunda ev sahibi olurlar. Eğer peşinatınız varsa bu sistemden peşinat ödeyerek yoksa da peşinat ödemenize gerek kalmadan sistemden faydalanabilirsiniz. Bu sistemle faizsiz ev almak mümkün olduğu gibi, arsa ve araç almak da mümkündür. Hem de hangi arsa, araç ya da ev alınacağına kendiniz karar verirsiniz.

İktisatEvim Vade Ortası İktisat

İktisatEvim ile ödeme planınızı tamamen kendi isteğinize göre planlayabilirsiniz. Ne kadar fiyatı olan ev alacağınız, taksit sayısı, taksit miktarı tamamen size bırakılmıştır. Yani İktisatEvim’de her şey sizin kontrolünüzde olur. En çok tercih edilen faizsiz ev alma yöntemlerinden biri olan vade ortası iktisat ile dilerseniz peşinatlı dilerseniz peşinatsız ev sahibi olmanız mümkündür. Bu sistemden faydalanan kişilerin ara ödeme yapması gerek yoktur. Ancak vatandaş dilerse evini erken almak için ve borcunu bir an önce kapatmak için erken ödeme avantajından İktisatEvim ile faydalanabilir. Bu yöntemi seçen kişilerin sözleşme aşamasında bir sefere mahsus olmak üzere iktisat bedeli ödemesi gerekmektedir. Eğer üye, ödeme yapmakta zorlanırsa bu durumda ödemelerine mola verme hakkına sahiptir.

Eğer faizsiz ev sahibi olmak isterseniz esnek ödemeli iktisat yöntemini de tercih edebilirsiniz. Bu yöntemde üyeler her ay sabit taksit ödeme şartı olmaksızın taksit bedeli belirler. Kişiler ara ödeme yapmadan ev, arsa ya da diledikleri aracın sahibi olabilirler.