16 yıllık tecrübeye sahip olması sayesinde garantili konkasör ihracatı yapan kırma eleme tesisleri ve beton santralleri firmasından bu sayede 43 ülke tarafından hizmet alınıyor. İzmir Torbalı bölgesinde dev bir alanda kurulan firma profesyonel ve dinamik kadrosu sayesinde beklentiler doğrultusunda hizmetler sunuyor. 16 yıldan buyana en iyi fiyat güvencesi sunan firma bu sayede ekonomik yönden avantajlı olunmasını sağlıyor.

Mobil Konkasör Tesisi

Firma son model mobil konkasör araçları sayesinde pratik bir şekilde hizmet sunuyor. Kaliteli mobil konkasör tesisleri sayesinde yurtdışından pek çok firmalar tarafından tercih edilen firma bu sayede belirtilen süreçlerden daha erken süreçte hizmetlerini tamamlıyor.

Geniş Referans Kataloğu

Profesyonel konkasör tesisi firması Türkiye geneli haricinde toplamda 43 ülkeye konkasör tesisi ihracatı yaptığından kurumsal sitesinden geniş düzeyde referanslar sunuyor. Kusursuz hizmetleri ile maliyetleri en aza düşüren kırma eleme tesisleri ve konkasör tesisi firması bu sayede sektörde öncü bir konumda yer alıyor. Zengin araç filosuna sahip olan firma bu sayede problemsiz bir biçimde mobil konkasör ve konkasör tesisi ihracatı yapıyor. Bu sayede ülkemiz ekonomisine de ek katkı sunan firma en iyi uluslararası firmalar listesinde bulunuyor. 7/24 iletişim hattı sunan firma bu sayede Türkiye genelinden ve yurtdışından konkasör, mobil konkasör ve konkasör tesisi siparişine hızlı bir şekilde geri dönüş sağlıyor. Firma yasal kapsamda hizmet sunduğundan güvenle hizmet talep edebilirsiniz.