Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Türkiye'nin Davos zirvesinde kendisinin temsil ettiğini ve Türkiye'nin Davos zirvesinde kendileri tarafından verimli görüşmelerde bulunduklarını açıkladı. Başka ülkelerin ekonomi ve maliye bakanları ile yapılan görüşmelerde verimli bir ortamda görüşmeler düzenlediklerini ve bu görüşmelerde ikili ekonomik ilişkilerin konuşulduğunu açıklayan Albayrak, Twitter'da hesabından kendisinin diğer ülke bakanları ile çekildiği fotoğraflarını paylaştı.

Verimli görüşmeler oldu

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Davos programımız boyunca, Almanya Ekonomi ve Enerji Bakanı Sn. Peter Altmaier, Fransa Finans Bakanı Sn. Bruno Le Maire ve Rusya Ekonomik Kalkınma Bakanı Sn. Maxim Oreshkin başta olmak üzere çok sayıda mevkidaşımız ve uluslararası yatırımcı ile verimli görüşmeler gerçekleştirdik" dedi.

Davos zirvesinde ABD Başkanı Donald Trump federal hükümetin kapalı olmasını gerekçe gösterip katılmama kararı almış ve Demokratlara bu nedenle hükümeti derhal açması için gerekli duvar bütçesini vermesi çağrısını yinelemişti.