Sigorta –elektrik tesisatın olduğu her yerde elektrikçi arayışı olması muhtemeldir. Sorunun ne olduğuna odaklı şekilde çözüm üreten firmamız, teknik açıdan güçlü bir alt yapı sunmaktadır. Elektrik tesisatının kurulduğu alanda çeşitli mekanizmalar olduğu için genel akım ve diğer etkenler zarar verebilir. Çözüm öncesinde zararı en aza indirebilmek adına firmamızla iletişime geçebilir, hızlı sonuç bulabilirsiniz. Eğitimli personelle titizlikle bakım- tamir işlerini yapmaktayız.

 Otomatik Sigortaların Bazı Özellikleri

 Sigortaların kendi içerisinde birçok türü vardır ve otomatik sigortalar çok yaygın şekilde görülür. Bu sigorta türü az yer kaplaması yanında arıza halinde otomatik şekilde atması ile bilinmektedir. Yani kendiliğinden güvenliği vardır. Yüksek gerilim sigortası ise daha geniş kapsamda trafolarının korunmasında etkili bir sistemdir.

 Elektriğe Rağmen Lambaların Işık Vermemesi

 Bazı durumlarda elektrik olmasına rağmen lambalar yanmayabilir. Bu durumun temel nedeni ayrı kablolar kullanılması ve lambaların bağlı olduğu kablolarda sigorta atması muhtemeldir.

 Yüksek Watt Sorunu

 Evlerde yüksek watt ile çalışan elektronik aletler, arızaya neden olabilir. Yüksek miktarda elektrik ısının artmasına neden olur ve kablolarda erimeyle sonuçlanacaktır. Bu erime zincirleme şekilde kıvılcım ve daha büyük problemlerin kaynağıdır. İstanbul Beşiktaş elektrikçi firmamıza bu gibi durumlarda başvuru yapabilirsiniz. Acil müdahale gerektiren hallerde hızlı şekilde karşılık vermekteyiz.

 Apartmanda Elektrik Varken Evde Olmaması

 Yaygın görülen sorunlardan biri de apartmanda elektrik varken sadece evinizde – iş yerinizde elektrik olmamasıdır. Bu sorunun temel kaynağı fazdır ve 3 faz’dan 2 tanesinin eksilmesi durumudur. Kaynağın sağlıklı tespiti ve çözümü için elektrik arıza firmamıza başvuru yapabilirsiniz.

 Sigortanın Çok Kez Atması

 Elektrik yükünün çok fazla olduğu zamanlarda sigorta üst üste atabilir. Örneğin aynı anda yüksek elektrik yakan ev aletlerini çalıştırmak bu durumun bir göstergesidir. Alınabilecek en iyi önlem aynı anda çok fazla cihazı çalıştırmamak ve bir uzmana başvuru yapmaktır. Bazı hallerde değişim gerekebilir.

 Prizlerden Ateş Çıkması

 Genellikle yanma kokusuyla beraber oluşan bu arızada hemen sigortanın kapatılması gerekir. Elle müdahale yapılmamalı ve hemen bir uzman çağırılmalıdır. Kablo sorunu çözülmeli veya yüksek voltaj engellenmelidir. Prizde sorun yaşamamak için fişi dikkatli takıp çıkarmaya da önem vermek gerekir. Prizden garip sesler çıkması halinde fiş, kuru elle ve kalın bir bezle çıkarılmalı, elektrikçi çağırılmalıdır.

 Lambaları Sık Değiştirmek Zorunda Kalmak

 Lambalarınız çok sık patlıyorsa, sorunun birçok kaynağı olabilir. Sıkı olmayan gevşek devre bağlantısından kaynaklanabilir. Yüksek voltaj vardır veya zayıf kablo bağlantısından da olabilir. Civardaki şebeke kötüyse de lambalar sık şekilde sorun çıkarabilir.

 Sahte ve Kolay Sorun Çıkaran Ucuz Aletler

 Elektrikle ilgili malzemeleri temin ederken, ucuz yollu olmamasına dikkat etmeniz önerilir. Çünkü dayanıklılık açısından fiyatla doğru orantılı bir durum söz konusudur. Örneğin kablo veya lamba alırken standartlara uymayan malzemeler, güvenliği tehdit edebilir. Kontrol amacıyla en azından paketi üzerinde gerekli logoların olmasına önem verilmelidir. Mümkün olduğu kadar bilinen marka ve mağazalardan alışveriş yapılması gerekir.

 Yağmurlu Fırtınalı Havalarda Elektrik Akımı

 Elektronik aletlerinizin zarara uğramaması için, fırtına ve yağmur dönemlerinde prizde takılı cihaz olmaması gerekir. Bunun nedeni akımda dalgalanmaların çok fazla olmasıdır.

 Tüm Gün Müdahale

 Elektrik arızalarının çözümü için günün tüm zamanında firmamıza başvuru yapabilirsiniz. Ne tür bir problem olduğunu kısaca anlatmanızın ardından, adres ve diğer gerekli bilgileri tarafımıza ileterek sonuç alabilirsiniz. Sorunun daha da büyümemesi açısından, sigorta kapama dışında kendiniz ek bir müdahale yapmamaya özen gösteriniz. Memnuniyetinizin en yüksek seviyede olması için bütçeye uygun şekilde çalışıyoruz.

 Elektrik Kablolama İşlemleri

 Elektrik tesisatında kablolama temel işlemlerden biridir ve firmamızda yüksek güvence ile bu uygulamalar gerçekleştirilmektedir. Kablo sistemi, bina genelinde olabilir. Geniş kapsamlı bir iş olduğu için görüntü açısından zarar vermeyecek biçimde işlemler tamamlanır.

 Büyük Işıklandırma Sistemi Kurulumu

 Kapalı alanların içerisinde büyük aydınlatma işlemleri için montaj işlemleri gerekebilir. Evlerde avize benzeri ürünler, iş yerlerinde de daha farklı malzemeler için bu durum düşünülebilir. Tüm kurulum aşamasında kaliteli hizmet garantisi sunmaktayız.

 Elektrik Panolarının Tesisatı

 Sigortaların toplandığı alanlar elektrik panolarıdır. Bu bölümün tesisatı için profesyonel bir ekiple ideal bir şekilde hizmet veriyoruz. Bina, elektrik santrali ve diğer sistemler için başvurular iletilebilmektedir. Pano hizmetlerinin yüksek güvenlik gerektirdiğinin bilincindeyiz.

 Elektrik İç Tesisat Hizmeti

 Firmamız bünyesinde verilen hizmetlerden biri de iç tesisat değişimidir. Bu işlemler yapılmadan önce güç hesaplaması son derece önemlidir. Hesabı yapılan güç prizlerin kapasitesi ile alakalıdır. Hat uzunluğu da mutlaka dikkate alınarak kesit hesaplaması gerçekleşir.

 Elektrik Arıza Ücretleri Nasıl Belirlenir?

 Elektrik arızalarının türleri çok sayıda olduğu için tamir ödemelerinde de çeşitlilik söz konusudur. Ne kadar zor ve büyük bir arıza varsa gerekli bütçe de artacaktır. Daha net bir fiyat öğrenmek için firmamıza sorunu anlatabilir, taleplerinizi iletebilir ve tahmini sonuç isteyebilirsiniz. Parça değişimi gerektiğinde ve büyük bir tesisat kurulacağı zaman fiyatlar yükselecektir. İyi bir çözüm ortağı olmak, uzun vadede firmamız için önem verdiğimiz prensiplerdendir.

 Elektrik Arızalarında Uzman Beklemenin Önemi

 Elektrik arızalarına gelişigüzel şekilde yapılan müdahaleler, ölümlü sonuçlara kadar varabilmektedir. Bu nedenle her sorunda Bakırköy elektrikçi firmamıza başvuru yaparak profesyonel yardım almanız önerilir. Kendi başınıza yapacağınız tek şey, zaten kendiliğinden atacak olan sigortaları kapatmak olacaktır. Başka elektronik aletlerdeki gibi kişisel olarak bir şey yapılmamalıdır.