KARABÜK (AA) - Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR), Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca İstanbul Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen "12. Ulaştırma ve Haberleşme Şurası"nda stant açtı.

Fabrikadan yapılan açıklamada, şirketin Türkiye'nin ilk ve tek demiryolu rayı ve tekerleği üreticisi konumunda olduğu ve "Lojistik, Mobilite ve Dijitaleşme" temasıyla bir araya gelen şurada ulusal ve uluslararası alanda firma ve misafirlerini standında ağırladığı bildirildi.

Etkinlik süresince özellikle raylı ulaşımlar sektöründen birçok kamu ve özel şirketle temaslar kurulduğu belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Standımıza ziyaretler gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Fuat Oktay, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Adil Karaismailoğlu ve Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürü Sayın Metin Akbaş, şirketimizin raylı ulaşımlar alanındaki son çalışmaları ve çelik üretimimiz hakkında detaylı bilgiler aldı. Etkinliğin son gününde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın özel oturumunda da yer alan şirketimiz, ülkemizin ulaştırma ve haberleşme alanındaki yeni yatırımları ve gelişmeleri hakkında bilgi sahibi oldu."

Kaynak: aa