İSTANBUL (AA) - Morhipo.com 2021 beachwear koleksiyonu, tüketicinin beğenisine sunuldu.

Boyner'den yapılan açıklamaya göre, mayo ve bikinilerin yanı sıra kimono ve pareoların da yer aldığı Morhipo.com 2021 beachwear koleksiyonu, birbirinden iddialı rengarenk parçalarına sahip.

Yazın tamamlayıcısı olacak plaj modası için bu yılın öne çıkan trendlerinin yer aldığı beachwear koleksiyonunda yer alan rengarenk, çift veya tek parça birbirinden iddialı bikini ve mayo modelleri yer alıyor.

Pembe, turuncu, kırmızı, sarı ve mavi gibi yaz renklerinin ön planda olduğu koleksiyonda desenli ve desensiz parçalar renklerin enerjisini plajlara taşıyacak.

Yüksek belli retro modeller, klasikten vazgeçemeyenler için marin stilinin kilit parçası lacivert ve beyaz mayo ve bikiniler öne çıkarken, çizgili parçalar ile asil siyah parçalar iddialı kesim ve modelleri ile koleksiyonda yer alıyor.

Plaj elbiseleri, pareo ve kimonolar da plaj tarzının güçlü bir tamamlayıcısı olarak dikkati çekiyor.

Bu sezon batik desenler, volan ve püskül detayları plaj elbiselerinde ön plana çıkarken, Morhipo.com, sahillerde farkını ortaya koymak isteyenlere ise desenli, işlemeli keten ya da örgü kimonolardan oluşan geniş bir seçki sunuyor.

Kaynak: aa