İSTANBUL (AA) - Anneler Günü'ne özel, binlerce hediye seçeneği morhipo.com’da yer alıyor.

Firmadan yapılan açıklamaya göre, çocuklarının mutluluğunu her şeyin önünde tutan annelere minnet ve sevgi ifade etmek için bir gün yetmese de ihtiyaçlarına ve stiline uygun bir hediye ile Anneler Günü’nde bunlar hatırlatılabilir.

Teknolojik, sportif, şık, dekorasyona önem veren ve tarzı hangisi olursa olan Anneler için morhipo.com, istenilen kategoride en stil ürünleri sunuyor. Şıklığına ve stiline düşkün annelere dünya markası parfümlerden yazlık ayakkabı ve çantalara, stil sahibi aksesuarlardan bahara özel triko ve tişörtlere yüzlerce seçenek bir arada yer alıyor.

Annem ev dekorasyonuna meraklı diyenler için en son moda dekoratif objeler, mumlar, vazolar, köşe yastıkları gibi birçok farklı seçenek bulunuyor. Sağlığına düşkün ve sporunu ihmal etmeyen annelere ise birbirinden farklı spor ekipmanları ile tayt, bras, spor ayakkabı, sweatshirt gibi seçenekler morhipo.com’da alıcılarını bekliyor.

Hediye arayanlara binlerce seçenek sunan morhipo.com, “Annem benimle daha keyifli vakit geçirsin ister” diyenlere kahve makineleri, “annem her haliyle güzel ama bakımını da ihmal etmesin” diyenler için ise yüz temizleme cihazı öneriyor.

Ne alacağı konusunda kararsız kalan ve hediyesini annesi kendi seçsin isteyenler için de 50 TL, 100 TL, 250 TL ve 500 TL’lik alternatifleri bulunan Morhipo E-Gift Card imdada yetişiyor.

Kaynak: aa