Bu dönemde artık hiç kimse ünlü isimlerin Bitcoin’e yatırım yapmasına şaşırmayacak. Kripto para yatırımcılarından birisi de Paris Hilton. Yakın bir tarihte yaptığı bir röportaj esnasında kripto portföyünün BTC’ye sahip olduğunu belirtti.

Paris Hilton, kripto para Bitcoin’in gelecek olduğunu belirtti. İlk kripto para birimi olan Bitcoin’e yatırım yaptı ve bunun doğru bir yatırım yaptığını söyledi. Ayrıca Paris Hilton NFT ile de deneyime sahip olduğunu belirtti.

Bu teknolojiye katılan yıldızlar arasında aslında ilk kişidir. Bu Paris Hilton’un 2020 senesinin Ağustos ayında başlattığı kedi selfie’si ile NFT’yi başlatmak ile alakalıdır.

O zamanlar kripto para birini 17 bin dolar değerindeydi ve NFT’li lot 40 ETH’ye satıldı. Paris Hilton bütün fonlarını hayır kurumlarına bağışladı.

2021’de ayrıca NFT’yi yayınlamayı da planlamaktadır. Bunu Twitter hesabından paylaştı. Büyük ihtimalle yeni projesi için birkaç milyon toplayabilecek bu şekilde. Bu konudan Kim Dotcom takma adlı başka bir Twitter kullanıcısı emin.

Editör: TE Bilişim