ANKARA (AA) - Sepaş Enerji, İzmir’in Bergama, Dikili ve Kınık ilçelerindeki 2 bin 168 iş insanının elektrikte yüzde 15’e varan indirimlerden faydalanabileceğini bildirdi.

Şirketten yapılan açıklamada, Sepaş Enerji’nin pandemi sürecinde artan ekonomik yükü hafifletmek amacıyla, Bergama Ticaret Odası (BTO) üyesi 2 bin 168 sanayici, işletme sahibi ve girişimcinin tüketim profillerine göre yüzde 15’e varan indirime sahip özel fiyatlı enerji hizmetinden yararlanabilecekleri aktarıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sepaş Enerji Orta Ölçekli Müşteriler Bölge Müdürü Barış Mekik, Bergama’da başlayan iş birliğinin İzmirlilere ekonomik katkı sunmayı hedeflediğini belirtti.

Mekik, şirketin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını boyunca iş dünyasına katkı sunduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti;

“Türkiye’nin üçüncü büyük kenti İzmir’e destek olabilmekten dolayı çok mutluyuz. Salgın süreciyle ortaya çıkan zorlu koşullar altında, Sepaş Enerji olarak var gücümüzle üreticilerin ve sanayicilerin yanındayız. Ticari işletmeler için elektrik tüketiminin ne denli yaşamsal nitelikte olduğunun bilincindeyiz. Bu doğrultuda, ülkemizin her noktasındaki iş insanları için ihtiyaca yönelik, şeffaf ve avantajlı fiyatlandırma politikası benimsiyoruz. Ulusal iş birliklerimizden biri olan BTO ile imzaladığımız yüzde 15’lik indirim protokolünün, başta Bergama olmak üzere Dikili ve Kınık ilçelerindeki iş insanları ile İzmir’e katma değer sağlayacağına inanıyoruz.”


Kaynak: aa