İSTANBUL (AA) - SunExpress, 1 Eylül itibarıyla İzmir'den Rusya'nın turizm kenti St. Petersburg'a direkt karşılıklı seferlerine yeniden başlıyor.

Şirket açıklamasına göre, Türk Hava Yolları ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress, 2021 yazında Türkiye-Avrupa uçuş ağını genişletmeye devam ediyor. Bu kapsamda, tarifeli seferlerle Ege Bölgesi'ne en fazla turist getiren hava yolu SunExpress, Avrupa'nın pek çok kentinden Türkiye’nin gözde turizm merkezlerinden İzmir'e düzenlediği uçuşlarla Türk turizmini desteklemeye devam ediyor.

1 Eylül’den itibaren yeniden başlayacak İzmir-St. Petersburg uçuşlarını pazar ve çarşamba günleri olmak üzere haftada iki kez düzenleyecek olan SunExpress, bu yaz İzmir'den dış hatlarda 28, iç hatlarda ise 14 destinasyona uçuş sunuyor.

SunExpress, 2019 yılında İzmir ile St. Petersburg arasında düzenlediği uçuşlarla toplamda 9,7 bin yolcuya hizmet vermişti.

Bu arada, SunExpress misafirleri, sunexpress.com web sitesini veya mobil uygulamasını ziyaret ederek SunExpress'in yaz sezonu tekliflerini inceleyip avantajlı fiyatlarla rezervasyon yapabiliyor.

Kaynak: aa