Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ulusa sesleniş konuşması esnasında duyurusu yapılan “Milli Dayanışma Kampanyası”na Vakıfbank’tan dev bir bağış geldi.

Korona virüsünün olumsuz etkileri nedeniyle ihtiyaç sahibi duruma düşen vatandaşların desteklenmesi maksadıyla başlatılan bu büyük kampanyaya adına yakışır bir bağışla katkı yapan Vakıfbank, 50 milyon liralık bir bağışın altına imza attı. VakıfBank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih yaptığı açıklamada öncelikle korona virüsüne karşı yapılan mücadelenin başarıyla sonuçlanmasına inancının tam olduğunu vurguladı. Kültürümüzün de gereği olarak zor durumda kalan vatandaşlara seve seve yardım eli uzatmak istediklerini söyleyen Üstünsalih, kurumsal olarak yapılan bu bağışa Vakıfbank çalışanlarının da katılım sağlamasını umduğunu söyledi.

Korona virüsünü yendikten sonra yeniden eski hayat düzenine dönmek için bugün herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğinin altını çizen Abdi Serdar Üstünsalih konuşmasının sonunda başta bu virüsle mücadelede ön saflarda yer alan sağlık çalışanları ile diğer tüm emek verenlere şükranlarını sunduğunu söyledi.

Editör: TE Bilişim