Son yıllarda popüler hale gelen yerden ısıtma sistemleri hakkında neler biliyoruz? Yerden ısıtma sistemleri hakkında merak edilen detayları sizlere sunuyoruz.

Yerden ısıtma zemin altına döşenen borular üzerinden sağlanır. Sıcak su araçlığıyla ısınan borular oram sıcaklığını arttırır. Günümüzde ısıtma sistemleri geleneksel sistemlerden tamamen farklı duruma geldi. Yerden ısıtma sistemi yeni nesil uygulamalardan biridir. Son zamanlarda daha fazla alanda kullanılmaya başlanan yerden ısıtma sistemleri düşük maliyetleri ve kolay kurulumları ile öne çıkıyor. Yaşam kalitesini arttırması ile beraber sistemlerin uzun ömürlü da beklentileri karşılıyor. Yerden ısıtma sistemleri ticarethaneler tarafından sıklıkla tercih ediliyordu. Son zamanlarda konutlarda da yerini almaya başladı.

Yerden Isıtma Sisteminin Avantajları

Yerden ısıtma sistemlerinin sunduğu avantajlar şu şekildedir;

  • Konfor,
  • Enerji verimliliği,
  • Tasarım özgürlüğü,
  • Sağlıklı mekanlar oluşturması,
  • Güvenlik
  • Düşük bakım giderleri en önemli özelliklerdir.

Yerden ısıtma sistemi sıcak su kaynağı üzerinden ortamı ısındırır. Yerden ısıtma sistemlerinde bulunan Isı pompası, enerjiyi bir kaynaktan diğer kaynağa yönlendirir.

Yerden Isıtma Sistemi Soğuk Şehirlerde Uygulanabilir Mi?

Yerden ısıtma sistemleri doğru şekilde projelendirilmesi durumunda her türlü iklim ortamında kolayca uygulanabiliyor. Konfor ve esneklik özellikleriyle öne çıkan Rehau yerden ısıtma sistemleri son derece tasarruflu ürünlerdir. Bu ürünler çevreyi de koruyabilirsiniz. Rehau yerden ısıtma sistemleri son derece uygun fiyatlıdır. Sürdürülebilirlik anlamında Rehau yerden ısıtma sistemlerine güvenebilirsiniz:

Yerden Isıtma Sitemiyle Her Odadaki Sıcaklığı Kontrol Edebilir Miyim?

Yerden ısıtma sistemleri termostatla kurulmaktadır. Odalarda termostatın bulunması her odada farklı bir sıcaklığı ayarlamanıza yardımcı olur. Türkiye’de ısıtma için yüksek oranlarda enerjiden destek alınıyor. Enerji kaynaklarının her geçen gün daha fazla tükenmesi ciddi sorunlara neden oluyor. Enerji tasarrufu konusunda yerden ısıtma sistemleri gereken çözümleri sizlere sunabiliyor. Yerden ısıtma sistemi tam anlamıyla enerji verimliliğine ulaşmanızı sağlıyor.

Yerden Isıtma Köpüğü Fiyatı Nasıl Hesaplanır?

DES Enerji yerden ısıtma sistemleri konusunda sizlere yardımcı oluyor. Yerden ısıtma köpüğü fiyatları metrekare üzerinden hesaplanıyor. Gerekli zemin hesaplamaları yapılarak, kaç metre kare strafor kullanılacağı göz önünde bulundurulmaktadır.

Yapılarda kullanılacak köpüklerde kullanılan ürün türüne göre de hesaplama yapılır. DES Enerji yerden ısıtma köpüğü fiyatlarında en uygun teklifleri sizler için hazırladı. Yerden ısıtma köpüğü boruya kolayca döşenen ürünlerden bir tanesidir. Yerden ısıtma köpüğü izolasyon özelliği sayesinde ısı kayıplarının da önüne geçmektedir.

DES Enerji yerden ısıtma sistemleri konusunda sizlere en iyi çalışmaları sunmaya devam ediyor. Enerji tasarrufu sunan bu ürünlerle evinizde eşit sıcaklıklara ulaşabilirsiniz. Türkiye’de uzun zamandır kullanılan yerde ısıtma sistemlerini her yapıda görebiliriz. Günümüzde de bu yöntem sıklıkla tercih edilmektedir.

Yerden ısıtma sistemleri konutlar için hayati bir öneme sahiptir. Bu sistemler her türlü yapı üzerinde gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Sulu ya da elektrikli gibi farklı tasarımlarda imal edilebilir. desenerji.com yerden ısıtma sistemlerin projelendirme, danışmanlık ve teknik ekipman tedarik işlemlerini sizler için gerçekleştirebiliyor. En kaliteli yerden ısıtma sistemlerini sizlerle bir araya getiren DES Enerji yılların deneyimi ile hareket ediyor. Uzman mühendis ve kalifiye teknik kadrosuyla müşterilerine günün her saati çözüm sunabiliyor. Yüksek kalite standartlarıyla en iyi ısıtma sistemlerine kavuşmuş oluyorsunuz. Isıtma sistemlerinde doğayı koruyarak ve insan sağlığına özen göstererek hareket eden DES Enerji anlaşmalı olarak çalıştığı markalarla sizlere yardımcı olmaya devam ediyor. Yüksek kaliteli ısıtma sistemlerine ulaşmak isterseniz hemen DES Enerji internet adresini ziyaret edebilirsiniz. Hizmet ve projelendirme detayları hakkında aradığınızı kolayca bulabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim