Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim çalışmaları kapsamında partililer ile toplantılar düzenliyor. Erdoğan, gelir düzeyini ve giderleri etkileyebilecek kadar ekonomik problem yaratan kredi kartlarının borcunun Ziraat Bankası Kredi Kartı Kredisi ile çok düşük faiz oranı ile kapatılacak olduğu açıklandı. Ziraat Bankası Kredi Kartı Kredisi hakkında açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kredi kartı borçlarının %1.10 ila %1.20 oranında faizler ile kapatılacak olduğunu açıklayan Ziraat Bankası'ndan 24 ila 60 ay vade farkı seçenekleri ile kredi kartı borçlusu vatandaşların bu kredi imkanından yararlanabilecek olduklarını açıkladı.

Ziraat Bankası Kredi Kartı Kredisi başvurusu nasıl yapılır? Ziraat Bankası Kredi Kartı Kredisi başvurusu yapmak için Ziraat Bankası şubelerinden birisine giderek başvuru yapabilir ve kredi kullanabilirsiniz.

Ziraat Bankası Kredi Kartı Kredisi faiz oranları

Ziraat Bankası Kredi Kartı Kredisi faiz oranı 24 ay için %1.10 olarak belirlendi 60 ay vadeli Ziraat Bankası Kredi Kartı Kredisi faiz oranı %1.20 olarak belirlendi. 1 Ocak 2019 tarihinden önceki kredi kartı ve kredili mevduat hesabı borçlarının tamamı bu kredi imkanı ile çok düşük faizle kapatılabilecek.

Editör: TE Bilişim