Alınan bilgiye göre akşam saatlerinde Elazığ merkezde İcadiye Mahallesi sınırları içerisinde iki araç birbiriyle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan araçlardan biri ise park halindeki başka bir araca vurdu. Bu araç ise hemen yanına park etmiş araca vurdu. Toplamda 4 farklı aracın hasar gördüğü kazada bir can kaybı yaşanmaması sevindirdi. Kazada 4 kişi ise hafif yaralandı.

Olayı gören mahalleli kısa sürede olay yerine ekipleri çağırdı. Polis ve ambulans ekipleri kısa sürede olay yerine geldi. Kazada yaralanan 4 kişi ambulanslar tarafından Elazığ’daki muhtelif hastanelere tedavi için kaldırıldı. Polis ekipleri ise önce olay yerini kontrol altına alarak bölgeyi araç trafiğine kapadı. Sonrasında ise olay yerinde incelemelerde bulundu.

İlk olarak çarpışan iki aracın neden kaza yaptığı henüz öğrenilemedi. Akşam karanlığı olduğu için çevrede olayı net olarak gören bir görgü şahidi de şimdilik bulunamadı. Yaralıların tedavilerinin bitmesinden sonra yapılacak soruşturma ile birlikte kazanın sebebi ortaya çıkacak.