Son günlerde Twitter hesabından yeni coin paylaşımlarıyla tepki çeken Elon Musk, bu kez de Cumrocket Coin'i tweetledi. Coin kısa sürede büyük bir yükseliş gösterdi. Cumrocket Coin nedir?

Elon Musk, NTF piyasasının kripto parası olan Cumrocket Coin için emojilerle tweet attı.

Değeri 0.06 dolar olan Cumrocket Coin'in bu tweetten sonra fiyatı hemen 0.28 dolara kadar yükseldi. Coin neredeyse 5'e katlandı. Musk, "Aya çıkacak" imasında bulunduğunda bu tür altcoinlerin kısa süreli yükselişini gördük.

Oysa ki, Elon Musk'ın tweeti bilmece gibiydi. Kanada, ABD ve Meksika'nın adlarını alt alta sıralayınca, ülkelerin baş harfleri CUM'u işaret etti. Böylece CumRocket değerlendi.

Musk’ın bugün attığı ikinci tweet, tamamen emojilerden oluşuyor olmasına karşın çok daha açık bir CumRocket göndermesi oldu. Tesla CEO'su coinin aya çıkacağını şifreli bir şekilde söylemiş oldu.

Cumrocket Coin Nedir?

Bir kuruluş veya işletmeye bağlı olmadan bir topluluğun emeğiyle ortaya çıkan proje, SmartChain ve Binance altyapısını kullanarak işlem ücretlerini düşük seviyelerde tutuyor. CumRocket'in amacı, bilgisayarınıza indirmenize gerek kalmadan kripto para birimini kullanarak içerik alım satımı yapmak.