Skor açısından çok önemi olmayan bir maçtan Trabzonspor galip ayrıldı. Bir hazırlık maçı izler gibi izlediğim maçta, iki Trabzonlu stoperin performansı beni çok mutlu etti.

Uzun zamandır bu kadar sinirlenmemiştim maç izlerken;

Şimdi Trabzonspor bu maça Emre Güral ile başlamayacakta hangi maça başlayacak?

-Şimdi takım 3 attığı için hepiniz bana "saçmalama" deme hakkına sahipsiniz!

Neyse hadi Trabzonspor bu maça Emre ile başlamadı. Adam Volkan’ın hafif sakatlığından dolayı 65. Dakikasında oyuna girdi. Çocuk kendini gösterecek göstermesine de, çocuğun dayısı yok sanırım. Kaç tane pozisyon geliştiyse Emre tercih edilmedi! Aykut ile gelişen gol pozisyonu da dahil olmak üzere Emre’nin çok müsait olmasına rağmen ısrarla tercih edilmeyişi  beni artık iyice sinirlendirmeye başladı.

Trabzonspor galip geldi diye bunu görmemezlikten gelmeyeceğim. Emre Güral’ı hem Şenol Güneş eziyor hem de takım arkadaşları…

Evet! Vittek iyi oynadı. Güzel işlerde yaptı… Nasılsa adamın bir değeri var tabi… Peki Emre oynatılmayacak, pas atılmayacak ne yaptı?

Neden gençlerin önünü açmak yerine, ezmeye çalışıyoruz buna anlam veremiyorum. Hazırlık maçları olsun, idman performansları olsun, oynadığı futbol olsun, gayet hırslı ve istekli futbol oynuyor.

Belli ki genç Emre’nin bir dayısı yok… Ama bu takımın yetimi de olamamalı…


Takım olmak benim için galibyetten çok önemli...