Trabzonspor yerli pazarında gündemine aldığı futbolcuları da kamp öncesinde bitirmek için temaslarını sıklaştırıyor. Devre arasında gerçekleştirilemeyen Erkan Zengin transferi konusunda yönetim bu kez çok kararlı. Geçtiğimiz günlerde Eskişehirspor’a teklif sunan Bordo-Mavililer’in gelecek yanıtı beklediği biliniyor ama alternatif paketler de hazırlanıyor. 

Bu konuda Trabzonspor’un elini güçlendiren nokta takımda düşünülmeyen, ancak pazarda değeri yüksek olan futbolcuları. Başta Colman ve Soner gibi oyuncular olmak üzere Eskişehir’in yapacağı geri dönüşe göre yönetim ikinci kez Erkan Zengin için Kırmızı-Siyahlılar’ın kapısını çalacak. 

Oyuncu cephesinde ise Trabzonspor adına bir sorun bulunmadığı, 28 yaşındaki futbolcunun, “Kulüpler anlaşsın, sorun yok” ifadesini kullandığı bildirildi.
Ancak Eskişehir kurmaylarından edinilen bilgiye göre Erkan Zengin için en ciddi teklifi Trabzonspor yaptı. Ancak Eskişehir cephesinin oyuncu takasına sıcak bakmadığı kaydediliyor. Kulübün sıcak paraya ihtiyacı olduğu bundan dolayı da Erkan’ı satabilecekleri kaydediliyor.  
Editör: TE Bilişim