Hani deriz ya; "Sene Hep 2010-11" diye..

İşte benim de dönüm noktam, hayatıma yön vereceğim zaman dilimiydi 2010-11.. 

Üniversiteye başlayacağım ve en büyük hayalim olan Trabzon şehrinde doya doya Trabzonspor'u yaşayıp her maçına gidebileceğim. O kulübün her anını yaşayan şehrin de her anını ben yaşayacağım. Mükemmel bir heyecan! 

Derken, 2010 yılının Eylül ayında başlıyor Trabzon maceram. İki sene her bir sokağını caddesini ve insanını ilmek ilmek içime işlediğim ve kendimce "Aşkçaabat" diye adlandırdığım ilçede, Trabzon'un dar sokaklarında bordo maviye olan tutkumu, heyecanımı, aşkımı, sadece içimde değil tüm çevremle yaşamaya başladım.

2010-11 sezonunun tüm heyecanını her maçını Avni Aker'de yaşayanlardan biri olarak kendimi her zaman çok şanslı hissedeceğimi de belirtmek isterim. Zira, her bir alın terine verilen mücadeleye şahitlik edebileceğim bir takımın, camianın ve nice umutlarla o maçlarda stadyuma gelen koca yürekli insanların haklarını göze göre göre gasp edenlerle elbet bir gün hesaplaşacağımıza inanıyorum.

Karabük maçı sonrasında Akçaabat sahilinde tek başıma nasıl gözyaşı döktüğümü, o şehrin o gördüğüm tanıdığım beni kendi memleketimde hissettiren her bir insanın yediden yetmişine deplasman maçlarında açık hava kahvesinde her golde sarıldığım sevindiğim her bir yüreğin hakkını gözyaşını mutluluğunu ömrüm boyunca asla unutmayacağım. 

Aradan 11 sene geçti..

Ne verdiğimiz mücadele, ne sevincimiz, ne hüznümüz ne gözyaşımız belki hiç değişmedi. 

Fakat biz değiştik, büyüdük..

Büyüdük.. Haksızlıklar, kafamıza vura vura aldıkları, göz göre göre veremedikleri, çaldıkları, yıktıkları hayallerimiz altında ezile ezile büyüdük.. Gözyaşı döktük, üzüldük, sevdiklerimize kızdık onları kırdık.. Ama inanın, Trabzonspor'u sevmelerin çok ötesini yaşadık! 

En çok yine biz sevineceğiz, çünkü en çok biz sevdik!

Son olarak; Üniversite tercihini sırf Trabzonspor maçlarına gidebilmek için son gece ailesinden gizli Trabzon şehrinin her ilçesini yazan ve Trabzonlu olmayan bir Trabzonsporlu olarak söylüyorum; Bizler, bu hayatta var olabilmenin adını Trabzonspor koyduk