Gazete haberleri alanında ülkemizde birçok bireysel ve kurumsal yayın platformu bulunuyor. Bunlar arasında en güncel haberleri veren ve tarafsız haberi yorum katmadan en sade haliyle sunan çok az platform var. Online gazete haber platformu olarak yayın hayatına başlayan gazetetek bu talebin farkında olarak yayın hayatına başlarken bazı kriterler belirledi.

Sıcak Gazete Haberleri

Haber bekletilmeden verilmeli ve görsellerle zenginleştirilmelidir. Editörler sürekli olarak başta ülkemizin sonra da dünyanın nabzını tutmak için küresel ve ulusal haber ajanslarını yakından takip ederek haber değeri olan içerikleri son derece özverili çalışma ile gece gündüz demeden yayına veriyor. Teknoloji finans haberleri adli haberler ve magazin haberleri sıcağı sıcağına bu online gazete platformu üzerinden sunuluyor.

Gazetetek.com Online Gazete Keyfiniz

Gazetetek yönetimi; ülkede en çok takip edilen bir gazete web sitesi oluşturmak için, göz önünde bulundurulması gereken tüm kriterleri değerlendirdi ve şu sonuca vardı: En sıcak haberi en hızlı şekilde eksiksiz ve tarafsız olarak vermek gerekiyor. Çünkü okuyucu bunu bekliyor. Son derece yoğun bir çalışma gerektiren haber sitelerinin gece gündüz haber kovalaması gerekiyor.  Ek olarak okuyucunun kolay bir menüsü olmalı ve site içinde kafası karışmadan istediği içeriğe ulaşmalıdır. Gazetetek bu kriterleri yerine getirmeye çalışan bir platformdur. Bunların yanı sıra arama motorlarının kriterlerine de uymak zorunda olan bir haber sitesinin hızlı ve dinamik olması gerekiyor. Haber içerikleri tamamen SEO uyumlu olarak 5N1K formatına uygun olarak verilmelidir. Ayrıca okuyucu eline gazete alıp okuyor gibi hissetmelidir. Gazetetek tüm bu kriterler düşünülerek yazıldı ve içerikleri çok hızlı bir şekilde her saat başı güncelleniyor. Haber almak isteyen herkesin ziyaret etmesi gereken gazete haber sitesi sizi ülkemizden ve dünyadan haberdar etmeye devam edecek. Politik ekonomik teknolojik haberlere anında ulaşabileceksiniz. Doğru haber kriterinden asla taviz vermeyen online gazete platformu hiçbir gücün gölgesi altında değildir. Haberler tamamen okuyucuyu bilgilendirmek üzere aranır ve yayınlanır. Okuyucuyu yönlendirecek içeriklere yer verilmez. Gazetecilik ilkelerine göre hareket eder. Doğru haberi ucu nereye dokunursa dokunsun sansürsüz vermeye devam eder.

Editör: Haber TS