Eskişehir İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge, ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ dolayısıyla Eskişehir İl Müftüsü Bekir Gerek’i ziyaret etti. Ziyarette, Batman’da şehit olan askerlerimiz ve tüm şehitlerimiz için dua okundu.

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge, Sağlık Müdürlüğü başkan ve başkan yardımcılarıyla birlikte her meslek gurubundan çalışanın katıldığı ziyaret programında, Eskişehir İl Müftüsü Bekir Gerek’e ‘15 Temmuz Kahramanlarımızı, Unutmayacağız, Unutturmayacağız’ yazılı bir fotoğraf takdim etti.

Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge; Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle tüm din görevlilerini temsilen İl Müftüsünü ziyaret ettiklerini söyleyerek, “Başta Batman şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Eskişehir İl Müftüsü Bekir Gerek ise; Batman’da şehit olan askerlerimiz ve tüm şehitlerimiz için dua okudu. Gerek, bu yılki Camiler ve Din Görevlileri Haftası temasının ‘Din Hizmetine Adanmış Ömürler’ olduğuna değinerek, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Uğur Bilge ve personelinin çalışmalarında başarılar dileyerek, teşkilatı için önem teşkil eden bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.
Kaynak: iha