Öncelikle başkaları düşünsün denilecek bir sonuçla evine dönen Trabzonspor’u tebrik ediyoruz.

Trabzonspor için bu sonuç sadece bir üç puan alımından ziyade; özellikle alt bölgelerden tamamen sıyrılması ve bir taraftan da üst sıralara ( özellikle ) prestij açısından tutunma anlamına gelen bir kazanım oldu, bu akşam ki bu çok anlamlı Eskişehirspor galibiyetinin asıl hikayesinin özü…

Halil’in rakip ceza alanına girerken ki düşürülüşünü Adrian harika bir vuruşla değerlendirince, Trabzonspor kalan seksen beş dakika bu skoru korumasını bilerek, kaybedilmiş geçmiş haftaların aksine skoru tutmasını bildi bu sefer.

Belki Trabzonspor öyle çok ahım şahım bir futbol performansı sağlamamış olabilir, fakat Trabzonspor her zaman büyük bir kulüp olmanın gereğini o en çok ihtiyaç duyduğu anlarda hatırladığında, her zaman ayağa kalkmasını bilmiştir ve onun için her daim tutunulması çok elzem hedefler daima olmaktadır.

İşte hafta içi Sivasspor ile oynanan kupa mücadelesinde görüleceği üzere, Trabzonspor büyük takım olma özelliğiyle her şeyin bittiği sanıldığı bir anda kupaya olan tutunuşunu sürdürmüştür.

Gençlerbirliği karşılaşması sonrası Trabzonspor’un geleceğinin daha da netleşeceğini göreceğimizi umut ediyorum.
Zaten şu an itibariyle Tolunay hoca ve ekibinin gelecek sene için mutlaka ve mutlaka ligimizin majör takımlarından birisini oluşturabilme adına her kesimin katkı yapması en kıymetli hedef olmalıdır an itibariyle.

Efsanevi hoca Ahmet Suat Özyacı’nın dediği gibi, atanı ve tutanı iyi olan bir Trabzonspor’un gerisinin mutlaka dolacağını umut ediyoruz.
Ki dolduğunda neler olduğunu yakın tarihimizde kanıtlarıyla hep beraber gayet net bir şekilde gördük sevgili Trabzonspor severler.

Uzun lafın kısası, kendisini ligde rahat bir konuma taşıyan Trabzonspor, gelecek seneler için kendisine değil, kendisinin Trabzonspor’a ihtiyacı olan futbolcu topluluklarını bir araya getirmesiyle, bu sene-ki korkuları bir daha yaşamayacağını düşünüyorum.

Bu akşam Eskişehir’de esen Karadeniz fırtınasına hem ligimizin hem de Avrupa’nın çok ihtiyacı var…