Çok enteresan bir karşılaşma izledik Akyazı Şenol Güneş spor kompleksinde, beş eksik oyuncusundan yoksun olsa da teknik direktörü istifa etmiş Göztepe karşısında kağıt üzerinde favoriydi Trabzonspor, ancak sahada işler hiç de öyle olmadı. Trabzonspor, Göztepe karşısında ne bir oyun düzeni kurabildi ne de atak organizasyonu yapabildi , Göztepe rakibinin eksiklikleri iyi analiz etmiş defansta ki hatalardan fırsatları değerlendirmek istediler, golü de böyle bir pozisyonda buldular. Trabzonspor orta alanda da etkisizdi çok pas hatası yaptı bunda rakibin topa basması ve fırsat vermemesi de önemli bir etkendi. Nwakaeme yi rakip oyuncular çok yıprattılar etkili olamadı, sertliğe hakem Fırat Aydınusun müsaade etmesi bunda etkili oldu, ikinci yarı Trabzonspor daha fazla pozisyona girdi, net pozisyonları değerlendiremedi. Kaleci Beto gününde ve müthiş kurtarışlar yaptı. Ünal hoca elinde kalan oyuncuları çok verimli kullanamadı, oyuncu tercihleri istediği etkiyi yapamadı. 

Karşılaşmaya damga vuran iki pozisyon oldu biri Shörlot a yapılan ceza sahası içindeki hareket ( net penaltı) diğeri de Sosa ya yapılan hareket ( ayağa basma). Biri penaltı diğeri ikinci sarı karttan kırmızı kart. 

Şuna özellikle dikkat çekmek istiyorum Fırat Aydınus un yönettiği Trabzonspor un karşılaşmalarında neden böylesine açık ve net Trabzonspor aleyhinde ve maç sonucuna etki edecek hatalar oluyor, üstüne üstlük VAR denen bu teknoloji neden kullanılmıyor ya da devreye girip uyarmıyor. Bu hatalar bir değil iki değil üç değil sürekli aynı şeyler oluyor artık bunlara hata bile diyemiyoruz. 

Mehmetciğimizin Fırat' ın doğusunda barış harekatı yaptığı şu zamanlarda, Türkiyenin doğusunda da Fırat ' ın operasyonunu izledik. 
Bu operasyonların farklı hakemlerle devam etmesi Trabzonspor un puan durumundaki üst sıralara tırmanmaya tenezzül etmesiyle yine sahne alacak gibi görünüyor.