Maç öncesi atmosfer mükemmel, hava futbol oynamaya müsait, taraftarlar tertemiz formalarını giyerek, Trabzonspor efsanesini izlemek için stadın yolunu tutuyor. Gerçekleşmeyen transferlere rağmen forma satışları iyi, maç biletleri de çok iyi satılınca maç öncesinde yöneticilerimizin ve başkanımızın yüzü gülüyor, keyifler yerinde maşallah…

Şenol Güneş’in yüzü neden hiç gülmüyor diye kimse düşünüyor mu? Maç öncesi Asbaşkan açıklama yapıyor. Bilet satışları iyi, taraftar ilgili diyerek başladığı lafları “Bu defans veya forvet olabilir ama sadece bir transfer yapacağız.” Şeklinde sonlandırıyor! Yazık çok yazık, koskoca Trabzonspor taraftarının gördüğünü bu yöneticiler göremiyor mu?

Takım turu geçerse bizim Başkan transfer yapacak… Şu işe bak sen arkadaş,  o zaman Trabzonspor taraftarı turu geçerse stada gelsin, formalarını o zaman alsın… Ama olmaz!!!  Büyük Trabzonspor taraftarı hemen hain ilan edilir, taraftar iyi gün dostu olur değil mi? Var mı böyle bir mantık! Trabzonsporlu olmak, yıllarca şampiyonluk görmemesine rağmen, gerek binlerce km yaparak deplasmanlara, gerekse Avni Aker’de okul harçlıklarından biriktirdiği paralar ile takımını desteklemektir. Böyle taraftara böyle bir takımı izletip sonrasında tribünde neşeli gözükmek, ayıptır, yazıktır ve günahtır! Trabzonspor büyük bir takımdır. Bunu en iyi yöneticilerin bilmesi gerekir.

Trabzonspor, kolay yenebileceği rakip karşısında 0-0 gibi tehlikeli bir skor ile berabere kalarak deplasmana gidecek! Bunun sorumluları bellidir ve hesabını vermelidir. Futbolcular satılıyor, o kadar yan gelir sağlanıyor! Ama takımımız ikinci resmi maçında yine forvetsiz oynuyor…Trabzonspor bu kadro ile tek kulvarda ilerleyemez!