Trabzon temsilcisi Hekimoğlu Trabzon, Mustafa Alper Avcı'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Osman Özköylü'yü getirdi.

Osman Özköylü bugün Hekimoğlu Trabzon ile sözleşme imzaladı.

Hekimoğlu Trabzon FK Başkanı Celil Hekimoğlu, “2018’de Düzyurtspor’u devraldıktan sonra proje ile başladık bu yola. Hekimoğlu FK olarak ilk yılımızda 2. Lig’e çıkmayı başardık. Trabzon’un damarlarında bu hırs olduğu için bu seneki hedefimizi 1. yıla çıkmak için koyduk. İstikrar seven bir insanım devamlılığı çok istiyoruz. Hedeften uzaklaşmayı görünce değişiklik yaptık. İnançlı, hırslı, mücadeleci bir isim aradık. Trabzon’un da bir parçası olsun istiyoruz. Sporcu alırken de buna gayret etmeye çalışıyoruz. Osman hocam Trabzonspor’da futbol oynamış. Kendisiyle 1 dakika içinde anlaştıki uzun sürmedi. Yeni bir sayfa açıyoruz hedef 1. Lig. Bu sene olmak zorunda değil gelecek senenin temellerini de atabiliriz” dedi.

Osman Özköylü ise, “Çok sevdiğim insanların yanlarında olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu kulübe hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyorum. Beni davet ettiklerinde kulüple ilgili çok bilgim yoktu ama onun projeleri ve hedeflerini dinledikten sonra o proje içime o kadar sindi ki bu kulübe yardımcı olmak adına içimde büyük bir heyecan uyandı. Bu proje çerçevesinde asıl amaç bu projenin bir parçası olmak, hedefine ulaşmasına yardımcı olmak en büyük hedefim. Hekimoğlu FK, birçok birinci lig ve Süper Lig takımlarından güçlü yapıya sahip. Bu da beni çok heyecanlandırdı” ifadelerini kullandı.

TRABZONSPOR KADAR İZLENEN BİR TAKIM OLACAK!

Osman Özköylü ''Böyle bir takımı kurduklarından dolayı tebrik ediyorum. Büyük bir değişim yapacağız. En az Trabzonspor kadar takip edilecek ve izlemekten keyif alınacak bir kulüp olacak. İnsanların yer bulmak için erkenden stada geleceği bir takım oluşturacağız. İyi futbol, keyif veren futbol oynayan ve hedefleri kovalayan takımlarda olduk. İnşallah bunu bu kulüpte de başaracağız” dedi.

TEKNİK KADRO BELLİ OLDU!

Teknik Direktör Osman Özköylü’nün ekibi de netlik kazandı.

Buna göre Fatih Çardak (1.Yardımcı Antrenör), Cengizhan Baskın (Kaleci Antrenörü), Uğur Okur (Yardımcı Antrenör), Ragıp Başdağ (Yardımcı Antrenör), Adem Çağlayan (Yardımcı Antrenör) ve Arif Can (Yardımcı Antrenör) olarak göreve başladı.

Editör: TE Bilişim