Cuma Tavsiyeleri

Hafta sonuna NBA mücadelesiyle giriş yapıyoruz. Ardından Süper Lig ve Ligue 1 ile yola devam ediyoruz.

06.00 LA Clippers-LA Lakers: NBA’de play-in oynaması beklenen iki ekip normal sezonda bir kez daha karşılaşıyor. Son 5 maçın 4’ünü kazanan Clippers ile beklentilerin altında bir sezon geçiren Lakers arasındaki bu mücadele, S Sport ve S Sport Plus’ta.

20.00 Yeni Malatyaspor-Adana Demirspor: Yeni Malatyaspor’da teknik direktör değişikliği oldu. Cihat Arslan’ın gelişi takımı nasıl etkileyecek merak konusu. Öte yandan bu gelişin bir şeyi değiştirmeyeceğini ve artık havlu attıklarını düşünüyoruz. Yavaş yavaş birçok oyuncunun da takımdan ayrılmasını bekliyoruz. Adana Demirspor ise ligin en eğlenceli takımlarından biri. Puan tablosundan bağımsız keyifli ve bol pozisyonlu bir maç olası. Bu karşılaşmayı, beIN Sports 1 ekranlarından takip edebilirsiniz.

23.00 Lorient-Lyon: Son dönemde daha iyi sonuçlar almasına rağmen halen konforlu alana geçemeyen Lorient, iyi sonuçlar ardından gelen zor fikstürde yine bocalayan Lyon’u konuk ediyor. Bu sezonun en anlamlandıramadığımız olaylarının başında Lyon’un ısrarla Peter Bosz ile yola devam etmesi geliyor. Önümüzdeki sezona bile Bosz ile başlayacakları yazılıyor. Bu maçta da işleri çok kolay değil.                

      

       

Keyifli geçmesi beklenen Lorient-Lyon karşılaşmasını, beIN Sports 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi günü Süper Lig’de harika üç maç bulunuyor. Bu maçlardan ikisini seçip, yanında Bundesliga’yı ekledik.

16.00 Göztepe-Kasımpaşa: Türkiye’de dolu tribünler önünde maç izlemek son yıllarda ayrıcalık haline geldi. 


      

Göztepe-Kasımpaşa mücadelesi bunu vaat ediyor. Ayrıca iki takımın puan tablosundaki durumları maçın gergin geçmeye aday olduğunu gözler önüne seriyor. Tempolu ve bol kartlı geçmesi beklenen bu mücadele, beIN Sports 1 ekranlarında olacak.

17.30 Bayern Münih-Bayer Leverkusen: Bundesliga’da haftanın maçı Bayern Münih ile Leverkusen arasında oynanacak. Bayern Münih iyi sonuçlar alsa da sezonun bir bölümü dışında çok iyi oyun oynamadı. Leverkusen ise oyunun her anı hücumu düşünen bir ekip. Bol pozisyona gebe bu mücadele, beIN Sport 3 ve Tivibu Spor 3 ekranlarında olacak.

19.00 Konyaspor-Galatasaray: Trabzonspor maçı sonrasında kötü sonuçlar almaya devam eden Konyaspor, son iki maçını kazanan Galatasaray’ı konuk ediyor. Konyaspor’un ikincilik hedefi doğrultusunda kazanması gerekiyor. Galatasaray da üst üste aldığı iki galibiyet sonrasında burada da kazanarak biraz daha üst sıralara tırmanmak istiyor. Bu keyifli mücadele, beIN Sports 1’den naklen yayınlanacak.

Pazar Tavsiyeleri

Pazar günü 4 büyük maç mevcut. Marsilya-Monaco karşılaşmasını dışarıda bırakmak zorunda kaldığımız günün programı şu şekilde:

19.00 Fenerbahçe-Trabzonspor: Fenerbahçe, üst üste üç maç kazanarak ikincilik için iddialı hale geldi. Kazanırken oyunda büyük gelişmeler var mıydı? Tartışılır. Trabzonspor ise kazansa dahi bizce çok iyi oynamıyordu. Konyaspor maçıyla bu durum değişti. Konyaspor, Alanyaspor ve Kayserispor karşılaşmalarında iyi bir Trabzonspor izledik. Burada kaybetseler de sezon sonunda muhtemelen değişen bir şey olmayacak ve sezonu şampiyon tamamlayacaklar. Fenerbahçe ise burada kazanarak ikincilik yolunda önemli bir adım atmak istiyor.                

              

Bu keyifli mücadele, beIN Sports 1’de.

19.30 Manchester City-Manchester United: Tottenham mağlubiyeti sonrasında Manchester City’nin puan kaybına tahammülü kalmadı. Manchester United ise son 10 maçta sadece FA Cup’ta kaybetse dahi iyi görüntü vermiyor. Hafta sonu da Watford’u yenemeyerek ilk 4 yolunda yara aldılar. Manchester derbisini S Sport ve S Sport Plus ekranlarından takip edebilirsiniz. Ayrıca İctimai TV’de de bu karşılaşmanın yayınlanması bekleniyor.

22.45 Napoli-Milan: İki takım da son dönemde çok iyi oynamıyor. Milan zaten sonuçları da alamıyor ama Napoli en azından geçen hafta Lazio deplasmanında kazanarak önemli bir adım attı. İtalya’da bu sezon büyük maçlar 0-0’a kilitlenebiliyor. Bu maç da onlardan biri olabilir ama erken bir gol unutulmayacak bir maç izlememizi de sağlayabilir. Bu dev maç, S Sport 2 ve S Sport Plus’ta.

Şifresiz Maçlar

TRT Spor ve TRT Avaz ekranlarından TFF 1'inci Lig maçları naklen yayınlanacak.

TRT Spor Yıldız’da TVF Efeler Ligi ve TVF Sultanlar Ligi karşılaşmalarını izleyebilirsiniz. TBL’den Cuma 18.00’deki Samsunspor-Manisa BB karşılaşması da naklen bu ekranlarda olacak. Ayrıca Pazar 13.00’teki Tofaş-Bursaspor ve 15.30’daki Fenerbahçe Beko-Yalovaspor BSL maçlarını da TRT Spor Yıldız’da takip edebilirsiniz.

A Spor ekranlarında Premier Lig’den bir karşılaşma şifresiz yayınlanacak. Bu karşılaşmanın önümüzdeki günlerde belli olması bekleniyor.

Tivibu SporKadınlar Basketbol Süper Ligi’nden iki karşılaşmayı şifresiz yayınlayacak. Pazar 15.30’daki Atwerp-Beerschot maçı da şifresiz yayınla Tivibu Spor ekranlarında olacak.

Dijital platformlarda birçok mücadele bu hafta da şifresiz yayınlanacak. Bu karşılaşmalar şu şekilde:

Espanyol-Getafe: D-Smart Youtube

Hollanda Eredivise: VOLE

Basketbol 1'inci Ligi: TBF Youtube

Kadınlar Basketbol Süper Ligi: TBF Youtube

Kadınlar Basketbol 2'nci Ligi: TBF Youtube

TVF Kadınlar 1'inci Lig: TVF Youtube

TVF Erkekler 1'inci Lig: TVF Youtube

Bu müsabakaların yanı sıra Bilyoner TV, İdman TV, İctimai TV ve CBC Sport’ta dünyanın dört bir yanından karşılaşmalar, şifresiz yayınlarla sporseverlerle buluşacak.