Süper Lig’in ilk yarısında ortaya koyduğu performansla taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Antalyaspor’da büyük değişim yaşanmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde takımın başına gelen teknik direktör Tamer Tuna gelir gelmez icraatlerini sıralamaya başladı. Takımı daha disiplinli bir futbol anlayışıyla oynatmayı hedefleyen çiçeği burnunda teknik direktör Tamer Tuna takımda beklenen performansa ulaşamayan 3 oyuncuyla yolların ayrılmasına karar verdi. Bu oyuncuların Angolalı oyuncu Gelson Dala, Fransız Aly Cissokho ve Galatasaray takımından bedelsiz transfer edilen Tarık Çamdal olduğu açıklandı. Takımdan ayrılacak 3 ismin kesinleşmesinin yanında Medipol Başakşehir kulübünün 32 yaşındaki başarılı sol bek oyuncusu Fedor Kudryashov’un da yakın bir tarihte takımla birlikte çalışmalara katılacağı belirtildi.

Yeni Transferler de Gelecek

Başarılı teknik adam Antalyaspor takımına önümüzdeki günlerde yeni isimlerin de katılacağı müjdesini verdi. Kendisinin takıma gelmeden önce yönetim tarafından bazı oyuncularla gelinen transfer aşamaları olduğuna vurgu yapan Tamer Tuna, bu transferlerin kısa süre içerisinde biterek takıma takviye yapılacağını söyledi. Tamer Tuna Süper Lig’de en az gol atan takımın Antalyaspor olmasından dolayı takımın forvet pozisyonunda daha etkin olması üzerine çalışmalara yoğunluk verildiğini ifade etti.

Editör: TE Bilişim